Суспільство (відео)

Патріотичний дайджест від ЧЕline до Дня Незалежності України (Відео)

Нас вбивають. Нам заздрять. Нам співчувають і за нас моляться. Нас підтримують та ігнорують водночас. Для когось ми – вороги, для когось – друзі. А хтось узагалі не знає про наше існування. Хтось пишається тим, що один із нас, і готовий за це життя віддати.

Всі ми різні!

У нас багато відмінностей і різні погляди на життя, але нас об’єднує те, що ми – українці! Ми діти великої свободолюбивої держави! Ми любимо Україну такою, яка вона є!

Ми робимо Україну кращою і віримо в її щасливе та мирне майбутнє!

Мирну і свободолюбиву Україну споконвік намагалися знищити, розтоптати, роздерти на шматки, а українців зробити рабами. І нині перед нами стоїть страшне випробування – ми повинні відстояти свою незалежність і перемогти ворога! На жаль, 26-й рік Незалежності Україна зустрічає у стані війни. Справжні герої нашої держави ціною власного життя захищають державу від кремлівської навали.

Майбутнє нашої держави творимо ми самі! Саме від нас залежить, у якій державі житимуть наші діти.

Цеглинка за цеглинкою ми будуємо демократичну, вільну і успішну державу! І хоч як би важко було, хоч які негаразди траплялися б на нашому шляху – ми повинні вистояти і збудувати щасливу країну!

У хворого суспільства немає майбутнього. Україна зараз стоїть на порозі якісних медичних змін – ми віримо, що ці зміни дійсно відбудуться. Україна – це здорова і щаслива нація!

Саме від активності і небайдужості кожного з нас залежить майбутнє. Українці надзвичайно доброзичливі, щирі, миролюбні, з великими добрими серцями люди.

Сьогодення України – це не лише війна за суверенність, за рідну землю, а й щоденне протистояння за правду і справедливість.

Україна – це працьовиті люди, родючі землі і запашний – найкращий у світі – хліб. Україна – сильна нація.

Наші спортсмени стають чемпіонами з різних видів спорту, прославляючи свою державу далеко за її межами. Синьо-жовтий прапор здіймається над лідерськими п’єдесталами всього світу.

І в щасті, і в горі з нами завжди пісня. Пісня – душа українського народу.

З Днем Незалежності, Україно!

Ще статті по темі

5 коментарів

  1. Клас, молодці! Вражає! Дякуємо за такі гарні поздоровлення!!!

  2. Яна самая красивая и очаровательная из всех. Суперстар. Я навеки твой поклонник

  3. До мурашек!!! Браво,ребята. Классная идея!!!

Back to top button