Суспільство (відео)

Сльози в очах і гучні овації: у Носівці презентували фільм творчого колективу ЧЕline «Моя війна» (Відео)

На день пам’яті та примирення в Носівській об’єднаній територіальній громаді учасники антитерористичної операції стали ініціаторами акції пам’яті, що пройшла на меморіальному комплексі в центральному парку міста. Сучасні воїни вклонилися солдатам, які полягли у боях Другої світової війни.

«Для нас подвиг учасників Другої світової війни – це завжди подвиг. Ми виховувалися на прикладі героїзму наших земляків, які захищали нашу Батьківщину, і ніхто не має права цей подвиг применшувати завжди поєднуємо і Велику Вітчизняну війну, й Афганістан, й АТО – солдати завжди виконували свій обов’язок – захищали свою Батьківщину», — учасник АТО Віктор Оношко.

Після меморіальних заходів учасники церемонії покладання квітів на широкому екрані переглянули документальний фільм «Моя війна», який презентував творчий колектив інтернет-порталу «ЧЕline». У стрічці розповідається про патріотизм і незламну волю та любов до Батьківщини наших чернігівських хлопців, які у 2014 році добровільно пішли воювати на схід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ЧЕline» презентував документальний фільм «Моя війна» на великому екрані

Робота над півгодинною стрічкою тривала близько року. Всі актори – це справжні бійці, які на сході країни пройшли найгарячіші точки – Дебальцеве, Вуглегірськ, Іловайськ, Донецький аеропорт. Показ фільму в Носівці зібрав повну залу глядачів. Сльози в очах, гучні овації та щирі слова подяки –стрічка «Моя війна» вразила мешканців громади.

«Це фільм патріотичного змісту, який спрямований на любов до своєї батьківщини, він згуртовує всіх українців від малого до великого, які люблять свою країну, свою родину, боронять її і хочуть, щоб над нами завжди було мирне небо і ясне сонце», — начальник відділу культури і туризму Носівської міської ради Людмила Антонович.

Інтернет-портал «ЧЕline» планує презентувати стрічку в усіх куточках нашої області. Автори фільм хочуть, аби про славетні історії наших земляків дізналася вся Чернігівщина.

Журналіст Яна Титенок

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button