Суспільство (відео)

У Чернігові стартували Дні сталої енергії (Відео)

У перший тиждень вересня у Чернігові традиційно проводяться Дні сталої енергії, які передбачають низку ознайомлючих та розважальних заходів для мешканців і гостей нашого міста.

На центральній алеї Чернігова розташувалась тематична виставка еренергоефективного обладнання та технологій.

Представники виставкових інновацій із задоволенням презентують свою продукцію, навіть незважаючи на необізнаність, щодо приводу самого заходу.

Окрему увагу привернула виставка і тест-драйв електромобілів. Охочих просто пофотографуватися виявилося чимало, проте і потенційних покупців не менше.

Воно й не дивно, адже засіб пересування який заряджається аналогічно сучасним гаджетам, дійсно економить сімейний бюджет. З нагоди днів сталої енергії-2016 організатори розважали концертною програмою, проводили квести, вікторини та конкурси.

А найменші глядачі за допомогою кольорової крейди і власного натхнення – перетворили сіру брущатку алеї на галерею яскравих «енергетичних»малюнків.

Заходи присвячені Дням сталої енергії — 2016 триватимуть у Чернігові до 9 вересня.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Шановна Ксенія,заявляючи про необізнаність інших, Ви самі розумієте що таке стала енергія? Будь ласка розкажіть,щоб інші були в курсі,чи відзнявши про це сюжет,Ви також незрозуміли що саме означає це поняття!!!

Back to top button