Суспільство (відео)

У Козелецькій громаді обрали заступників голови і більшість старост (Відео)


Чергова сесія Козелецької селищної ради пройшла конструктивно та за активної участі депутатів в обговоренні нагальних, переважно кадрових, питань.

Було обрано двох заступників селищного голови.

Спершу депутати проголосували за заступника з фінансово-економічних і соціальних питань Ганну Колесниченко, яка назвала основні напрямки своєї майбутньої роботи.

«Підтримка виробництва, промисловості, транспорту, аграрного сектору, будівництва. Потрібно будувати. Друге питання. Залучення максимально інвестицій. Це нові робочі місця. Це вирішення соціальних питань», — Ганна Колесниченко, заступник Козелецького селищного голови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові призначення та розширення громади: перша сесія Козелецької селищної ради (Відео)

Далі вибрали заступника з питань діяльності виконавчих органів влади – Олену Золотаревську. Після цього перейшли до призначень старост, кожен із них по черзі оголошував свою мініпрограму.

«Хочу підтримувати селян. Проблеми на селі вирішувати, бо їх дуже багато. Це дороги, це щоб магазини працювали, будинки культури, щоб люди мали куди йти відпочити після свят», — Олександра Велігорська, староста Бригінцівського старостинського округу.

Рішення цієї сесії стали основою до підготовки так званої бюджетної сесії, яка є ключовою в подальшому функціонуванні громади.

«Головні питання – це обрання заступників й обрання персонального складу виконавчого комітету, щоб ми могли далі сформувати бюджет і винести на наступну сесію», — Валентин Бригинець, голова Козелецької селищної ради.

Загалом, крім кадрових питань, депутати затвердили новообраним заробітні плати, визначили голів постійних комісій і розглянули низку земельних питань.

Журналіст — Олег Дешура

Оператор — Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button