Суспільство (відео)

Вечір пам’яті Кузьми (Відео)

Напрочуд позитивний та енергійний Андрій Кузьменко став легендою українською музики.

Він був неймовірною людиною, яка надихала інших жити та вірити в найкраще, попри все. Андрій любив свою країну та поважав український народ.

Минуло два роки, як Кузьма Скрябін загинув в автокатастрофі. Але, попри це, він продовжує жити в серцях українців.

У кінокультурному мистецькому центрі відбувся концерт пам’яті Андрія Кузьменка. Тут зібрались шанувальники та чернігівські гурти, щоб згадати та заспівати його пісні.

— Андрій Кузьма викликає в нас дуже позитивні емоції, його пісні такі душевні. Так приємно, що люди зібралися в цю мить і хочуть присвятити хвилини його творчості.

— Хороший чувак, класний позитивний герой.

—  Кузьма викликає в мене позитивні емоції, викликає велику дуже повагу. На жаль я почала знайомитися з його творчістю, коли його не стало, і зрозуміла, що мене ця людина вразила, бо я не була фанаткою його творчості, але як людину я його почала поважати, він говорив правду і дуже багато правильних речей, — Лена Іванова, співачка.

Організатори вечора розповіли цікаві факти з життя Кузьми, показали найбільш пам’ятні та улюблені кліпи співака.

— Андрій дуже часто був у Чернігові, я особисто його знав і навіть. Людина живе, допоки люди співають її пісні, і для нас гіперзавдання, щоб люди, які сьогодні прийдуть, підспівували його пісні, — Вадим Атрошин, організатор концерту.

На концерті можна було насолодитися живою музикою, зокрема коли лунали найвідоміші композиції, чіпляючи за душу.

— Кузьма був не просто талановитим музикантом, а й чудовою людиною. Він заряджав своїми піснями всю країну, дарував неймовірні емоції, він залишиться назавжди в наших серцях. Вічна пам’ять, — Олександра Жеглова, журналіст.

Ще статті по темі

Back to top button