Суспільство (відео)

Вибачення чиновника: Сергієнко визнав, що «перегнув палицю» (Відео)

Заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Сергій Сергієнко прокоментував свою «жорстку» розмову та звинувачення на адресу постраждалого в трагедії в Ічні Миколи Решетнюка. Нагадаємо, фрагмент їхньої розмови прозвучав у програмі «Право на владу».

Грубі слова пов’язав із втомою, свої слова назвав вирваними із загального контексту, а візит до Миколи Решетнюка був не спеціальним, а відбувався в рамках об’їзду постраждалої території.

Загалом зірвався через образу на Миколу Решетнюка, який сказав про бездіяльність влади після трагедії. Таким чином він нібито кинув тінь на роботу сотень людей, які днями і ночами, не покладаючи рук, усували наслідки біди.

Більше – на відео.

Ще статті по темі

9 коментарів

  1. Подай в отставку, будешь настоящим.

  2. хамло и ворюга!!!попробую сделай забор за пенсию простого пенсионера.ГАНЬБА!!!гнать в шею…хозяина сраного!!!

  3. Конечно он переутомился! Попробуйте годами палец о палец не ударить,а видимость работы создавать!Нету у этого зажравшегося хама уже никаких творческих сил!

  4. Вибачення це чудовий крок! Та все ж люди чекають на практичний результат — найшвидшу допомогу постраждалим. Ніколи не пізно стати людяним))

  5. Чиновники є різні потрібно знать ситуацію та людину. Сергієнко С.являється одним з порядних кнрівниеів.і проживає знімає житло та і для людей по мірі і можливості робить багато.

  6. Сергієнко — надзвичайно гарна людина. Чиновником він працює усього два роки. До цього все життя займався виробництвом, певно через це — що бачить — те й каже. Через це його запросили на посаду, через це його шанують. У цій Ічні він викладався, як міг, і, якщо дещо погарячкував, то мала бути причина. Звісно посадова особа зобовязана завжди бути чемною, але ж вона — теж людина.

  7. Сергієнко — надзвичайно гарна людина. Чиновником він працює усього два роки. До цього все життя займався виробництвом, певно через це — що бачить — те й каже. Через це його запросили на посаду, через це його шанують. У цій Ічні він викладався, як міг, і, якщо дещо погарячкував, то мала бути причина. Звісно посадова особа зобовязана завжди бути чемною, але ж вона — теж людина!

Back to top button