Суспільство (відео)

День поцілунку: чи часто чернігівці цьомаються (Відео)

Всесвітній день поцілунку відзначають щорічно 6 липня.

Журналісти ЧЕline з цієї нагоди вирішили поцікавитися в чернігівців, чи потрібні поцілунки людям і як вони ставляться до них.

-Цілуватися треба, звісно, це – прояв довіри, любові та всіх широких почуттів.

-Звісно, треба цілуватися. Тому що поцілунки – це любов до ближнього, до коханого і це зближує людей, це – радість, щастя.

-Раніше частіше цілувалася. Зараз старіємо, напевно. Але цілуватись, звісно, треба.

-Авжеж, обов’язково. Це прояв кохання.

— Так.

-Треба. Це корисно для здоров’я, для настрою.

-Так, кожен день. Треба якомога більше, частіше. Поцілунки дають здоров’я, щастя, натхнення, все гарне, що є в житті нашому, дають поцілунки.

-Треба, звісно. Це дуже приємно та корисно. Я вважаю, це річ інтимна, це стосується нас двох. Поцілунки – це прояв емоцій і, звісно, обмін бактеріями.

-Цілуватися треба, бо від поцілунків виникає гарний настрій, теж спалюються калорії та це сприяє схудненню, і не потрібно дієт. Цілуюсь часто з дітьми, з родичами, з чоловіком, із друзями.

-Цілуватися треба. Люди поцілунками виражають свою любов, повагу. Просто це приємно. Цілуюсь із дітьми, із чоловіком, з родичами. 

-Обов’язково, як без поцілунків?

-Це нормально, це здорова справа, звісно. Цілуюсь із дружиною регулярно. Я переконаний, що це для здоров’я корисно. Це додає ендорфінів, гормонів щастя. Тому я вам теж рекомендую цілуватися частіше.

-Треба цілуватися, для прояву почуттів.

-Поцілунки дають позитивні емоції.

-Жінок треба цілувати завжди та регулярно. Що більше, то краще.

Ще статті по темі

Back to top button