Суспільство (відео)

Викинути сміття з голови та стати моделлю: чернігівську молодь запрошують до участі у фотопроєкті (Відео)

Викинути сміття з голови пропонують в обласному молодіжному центрі. Тут організовують соціальний фотопроєкт екологічного спрямування і не тільки.

«Викинь сміття з голови, тобто прибирай за собою і більш відповідально стався до того, що ти переживаєш, що ти дивишся, що ти читаєш, поширюєш і таке інше. Ідея виникла в межах проведення масштабного прибирання «Let’s Do It, Ukraine!» World Cleanup Day. Єдине, так сталося, що погодні умови не дали можливості провести той перфоманс на нашій головній локації. Тому ми його відокремили від заходів прибирання. Той проєкт отримав самостійність»,- Ірина Сімонова, директор Чернігівського обласного молодіжного центру.

Ірина Сімонова розповіла, що цього року велика увага була приділена сміттю саме на пляжах. Головною локацією World Cleanup Day в Чернігові був «Земснаряд». Тому невипадково головним атрибутом соціального фотопроєкту стануть капелюшки, прикрашені елементами зі сміття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 30 років поспіль: на Чернігівщині чоловік щодня переправляє через річку на пасовище кіз (Фото)

«Це такий собі показник того, що можна носити в голові і на голові. Важливо цього позбутися, а як – ми про це розкажемо»,- Ірина Сімонова, директор Чернігівського обласного молодіжного центру.

Розказуватимуть про це безпосередньо в день проведення фотосесії в самому молодіжному центрі. До проєкту залучають хлопців і дівчат, які зацікавлені подолати проблему сміття в місті та поширювати відповідну інформацію. Учасниками можуть стати всі небайдужі. Вже є ті, хто виявив бажання спробувати себе в ролі моделі.

«Оголошення ми розмістили нещодавно й у нас вже є відповідні відгуки. Так само зацікавився ліцей побутового обслуговування, їхні дівчата себе пробують і навчаються модельного бізнесу. Тому охочі є. Ми запрошуємо ще до участі, можливо, комусь це буде цікаво. В цьому проєкті беруть участь професіональні фотографи, тому матимете класні фото з актуальним меседжем на сьогодні в нашій громаді»,- Ірина Сімонова, директор Чернігівського обласного молодіжного центру.

Фотосесія відбуватиметься на території молодіжного центру. Тут створять експозицію з цими ж світлинами. Фото поширюватимуть й у соціальних мережах. Заявки на участь у фотопроєкті можна подавати до 8 жовтня.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Ольга Лазун

Оператор Роман Лазун

Ще статті по темі

Back to top button