Суспільство (відео)

«Новий рік по-чернігівськи»: стали відомі переможці конкурсу (Відео)

Креативний конкурс від Чеline та Grill Pub «Новий рік по-чернігівськи» завершився, і настав час підбити підсумки. Майже весь грудень учасники надсилали свої творчі роботи, де дивували своєю фантазією.

«До кожного знаного свята Чеline проводить тематичний конкурс. І Новий рік не став виключенням. основною задачею для конкурсантів стало оригінально пояснити, що для них є Новий рік. Ми прийняли близько 30 робіт усього. Роботи надходили звідусюди. Вони надходили в усі соцмережі, де є Челайн. Вони усі були окуповані конкурсантами», — Юлія Ігнатенко, організатор конкурсу.

Роботи розподілили на 4 категорії: відео, проза, поезія та поробки. А сам конкурс проходив досить жваво.

«Конкурсанти брали участь досить активно, навіть після того, як ми вже закрили прийом робіт, конкурсанти продовжували їх надсилати», — Юлія Ігнатенко, організатор конкурсу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карнавали, дискотеки та квести: як святкуватимуть Новий Рік у громадах Чернігівщини

Переможця визначали у трьох номінаціях. Першим стало відомо ім’я переможця номінації «Народна симпатія». Нею стала дев’ятирічна Поліна Котляр за виконання пісні «Зима».

Вона набрала найбільшу кількість лайків та отримала винагороду від Чеline у 500 гривень. Дівчинка активно бере участь у вокальних конкурсах, тому вже знає, як витратить свій приз.

«Я б хотіла витратити ці гроші на вокальний конкурс. Це на поїздку, ми подивимось який конкурс і де він є і поїдемо на цей конкурс», — Поліна Котляр, переможниця у номінації «Народна симпатія»

А от найкреативніше бачення нового року визначало журі у ресторані Grill Pub. Судді уважно вивчали усі конкурсні роботи. Та найбільше емоцій викликали відео учасників.

«Ну я вважаю, що достойно. – відчувається, старалися. Я б краще не зробив. – 100 процентів».

Та особливе враження на суддів справив відеоролик родини Горкавих.

«Це найкраще, що я побачив за сьогодні».

«Я голосував би за родину Горкавих. – За ту віддачу, так? — мене просто підкупила та дівчинка, яка грала чудово. – зіграли вони з мамою просто дивовижно».

Саме їм і дісталося перше місце у конкурсі та головний приз від Grill Pub.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більшість чернігівців святкуватимуть Новий рік у родинному колі

«Клас. Я дуже щаслива, неймовірно. Особливо коли зателефонували і сказали. Я чекала, вчора чекала. Оновлювала стрічку і тут дзвінок, переможці. Ідеї приходять самі по собі. Я сиджу, кажу своїй сестричці молодшій «давай щось зробимо», потім пішли до батьків. Головне, що всі за. І це просто чудово, коли всі підтримують ініціативу. Знімали вдома, в нас, у бабусі з дідусем і в школі. У 4 школі», — Анастасія Горкава, переможниця конкурсу «Новий рік по-чернігівськи».

«Сім’я Гаркава може прийти до Grill Pub сюди на Шевченка, 33. Запрошуємо в гості, отримають сертифікат на 1000 грн вечері, обіду, сніданку, тобто, що вони забажають. В будь-який день, в будь-який час», — Антон Панченко, член журі, керівник Grill Pub.

Судді зазначили, що насправді їм припали до душі чимало робіт учасників, як відео, так і текстових. Критерії відбору в кожного були свої.

«Це, по-перше, передача новорічного свята, що це внутрішньо і наскільки учасники поставилися до реалізації самої ідеї. Тому що були роботи, коли люди присилали власні фото, але однієї фотографії недостатньо, щоб бути учасником цього конкурсу. Хоча самі по собі фото, вони класні», — Микола Торбєєв, член журі, адвокат.

«Для мене критерій один – це власне відчуття новорічного настрою, яке приносить той або інший конкурсант, учасник своєю або історією, або відео. Я реально занурився у новорічну казку», — Антон Панченко, член журі, керівник Grill Pub.

Окремо визначила своїх фаворитів титулована чернігівська легкоатлетка Ольга Бібік. Ними стали автори прозових розповідей Юлія Мекшун, Вікторія Коваль та Людмила Силяєва. Усі вони отримають окремі подарунки від спортсменки.

Журналіст Ольга Лазун

Оператори Дмитро Дриганов, Роман Лазун

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button