Суспільство (відео)

Водій через «сюрприз» на трасі Київ-Чернігів перевернувся (Відеофакт)

На дорозі Київ-Чернігів сіверянин сіверянина зустрів неочікуваний «сюрприз», через який він не справився з кермом і його автівка перевернулася.

Відео опублікував Pavlo Gryshchenko.

«Ну, якби задум знизити швидкість хороший, але сорі, їдеш з Києва, після знаку «Іванівка» починаєш скидати швидкість. Ясно, що до 50км/год за 150м швидкість ніхто не скине. Переді мною їде інше авто з тою самою швидкістю, через яке я не бачу острівка і знака посеред дороги та очікую нормальну дорогу», — пише він.

Крім того, додає, що цей острівок поставили декілька тижнів тому. Він створений для зниження швидкості .

«Я не знімаю з себе відповідальності, просто хочу убезпечити інших», – наголошує водій.

До речі, цей відеоролик уже набрав чимало переглядів та перерепостів. Думки користувачів мережі розділилися: одні підтримують водія, інші засуджують його і просять віддати права.

Ще статті по темі

4 коментарів

  1. Вся Европа в подобных ,,островках,,…знак белый с населенным пунктом виден весьма отлично! Не стоит оправданий паршивая привычка давить на газ.. Очень плохие навыки вождения..это не осуждения, только впечатление

    1. Не нужно впаривать, то что в Европе выглядит совсем иначе, а это полная халтура, сделаная через одно место, которая скоро будет наверное и жизни собирать.

  2. Вообще то классный конечно ограничитель скорости. Его бы на пути тех, кто его придумал. Сволочи!

  3. Нужно поставить на большом растоянме от островка убийцы знак опасно и ограничение скорости 50.

Back to top button