Суспільство (відео)

Водії розкритикували рух по колу на П’яти кутах (Відео)

Дорожнє ноу-хау у вигляді двох рухів по колу на П’яти кутах не дуже сподобалось деяким автомобілістам Чернігова. У соціальних мережах почали публікувати обурливі пости, підтверджені фактами: мовляв, тепер частіше виникають аварії. Дорікають тільки колу, що зустрічає потік авто з проспекту Перемоги.

«Ближній трішки проблемний. Він маленький. Машини не всі поміщаються. А так загалом звикнемо», — говорить Сергій, водій.

«Якщо спускатись з 1-го Травня, то нормально. Ну, а все інше закручено настільки, що просто жах», — вважає В’ячеслав, водій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посеред П’яти кутів виріс стовп

«Ідея, можливо, була хороша, але коли її реалізували, для водіїв вийшло значно гірше. Тому що кожен день, проїжджаючи через це перехрестя, можна побачити аварії», — відзначає Антон Поляков, водій.

Інколи думки автолюбителів розходяться. Позитивно сприймають коло, що біля Деснянської райради та нововведення загалом.

«Мені подобається. Чим? Ну, новинка якась».

Що стосується недоліків та обурень, то ініціатори змін – управління житлово-комунального господарства – перекладають усю вину на водіїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У районі П’яти кутів організовують круговий рух

«Водіям треба їздити відповідно до Правил дорожнього руху, з максимальною швидкістю, дозволеною в місті, – 50 км за годину. І ще раз перечитати Правила дорожнього руху», — зауважує Ярослав Куц, керівник управління житлово-комунального господарства ЧМР.

Мовляв, усе відповідає нормам, проект розроблено фаховою проектною організацією і погоджено патрульною поліцією. Проте обіцяють підсилити зміни ще й дорожньою розміткою.

«Буде розмітка. Ми підсилимо розміткою коло і трикутники, щоб краще було їх видно», — говорить Ярослав Куц, керівник управління житлово-комунального господарства ЧМР.

Загалом, як і більшість водіїв, чиновники сходяться на думці – до всього нового треба звикати. Проте, на жаль, ціною такого звикання можуть виявитися життя та здоров’я автомобілістів, простих заручників ДТП, створених іншими автопорушниками.

Журналіст: Олег Дешура

Оператор: Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Сумские дэбильные пятиугольные круги

  2. Ездит кто как, знаки установлены по дебильному, разметка нанесена тоже. Интересно, а сколько на этом нововведении бабла отмыли?

  3. Вопрос ни сколько в бабле, сколько в дебилизме пркращання

Back to top button