Суспільство (відео)

«Я готовий пройти поліграф»: в ОДА почубилися громадські активісти (Відео)

Обіцяв і свого слова дотримав: голова облдержадміністрації Олександр Мисник зустрівся з громадськими активістами Чернігова. Вони й стали ініціаторами зустрічі, бо хочуть знати, хто працюватиме в команді нового очільника області.

«Вся громадськість дуже занепокоєна цим питанням», — громадський активіст Максим Конашевич

Волонтери й учасники ООС: Світлана Здор, Олександр Мезенцев, Ігор Бизган і Михайло Малець від учора стали радниками голови на громадських засадах. Про це Олександр Мисник проінформував активістів. Зазначив, що недовго буде вакантною й посада першого заступника.

«Я запевняю вас, це буде людина професійна, незалежна, цю людину знають органи місцевого самоврядування, голови громад, але це буде пізніше», — голова Чернігівської ОДА Олександр Мисник.

Та ця зустріч не була спокійною: обговорюючи кандидатури заступників, громадські активісти погиркалися між собою: Олександр Тарнавський звинуватив Вадима Йовенка, що начебто працює на Магістратську, тобто на чернігівську мерію, і таким чином паплюжить ім’я патріотів.

«Є такий пан Йовенко… приходять і представляються всіма організаціями за нашою спиною… що якісь власні інтереси відстоювати… або за свої фінанси й амбіції працюють на Магістратську», — громадський активіст Олександр Тарнавський.

Однак Вадим Йовенко запевнив, що свою громадську діяльність веде чесно.

«Звинувачують, що я десь у когось гроші брав, то нехай звинуватять мене офіційно, я готовий пройти поліграф разом із ними і побачу, хто, як і що», — громадський активіст Вадим Йовенко

Суперечку зупинив голова ОДА Олександр Мисник закликом працювати конструктивно, а ще – займатися патріотичним вихованням чернігівської молоді.

«Давайте її разом вирішувати. Я готовий слухати від вас конструктивні пропозиції, готовий розробляти ці програми, виділяти кошти та займатися, бо дійсно в нас є така проблема, насамперед необхідно виховувати підростаюче покоління, бо це наше з вами майбутнє», — голова Чернігівської ОДА Олександр Мисник.

Також Олександр Мисник наголосив на підтримці ЗМІ, які працюють у прикордонних районах. Його радник Ігор Бизган проінформував присутніх про інформаційні атаки на Чернігівщині, до яких вдається Росія.

Ще статті по темі

7 коментарів

  1. А хто знає: Коношевич ще амфетаміном торгує? Чи вже зав’язав?

  2. Ніби, зав’язав є радикальніші торговці на ринку…

  3. А Володя Поліщук що там робить?)) нехай хоч у Чернігівському районі лад наводитьЮа то ще і у область лізе

  4. А Володя Поліщук що там робить?)) нехай хоч у Чернігівському районі лад наводить,а то ще і у область лізе

  5. Народ я нарыл способ как без физ. нагрузок и диет сжигать калории и подкачаться дома. Пока опробовал только живот, за две недели убрал пивное пузо и уже проступают кубики, а у жены за неделю ушло пару сантиметров на талии. Мы просто в восторге от этого прибора, вначале не поверили, но решили проверить ведь цена вопроса копеечная. Теперь не нужно сидеть на диетах и ходить в спорт зал, это лучший подарок. А вычитал о нем в этом блоге —- http://tok.pw/miopres

  6. Полищук это полный пи3дец. Как? При Яныке был, при Куличе был, теперь и при Мыснике опять?

  7. Шапку в приміщенні не навчили знімати???

Back to top button