Суспільство (відео)

Як привернути удачу в 2021-му і коли закінчаться біди року, що минає: прогноз чернігівського таролога (Відео)

2021-й має стати сприятливим для всього Всесвіту та принести позитив. На цьому наголошує чернігівська таролог Оксенія. Рік Білого Металевого Бика принесе кожному здоров´я, зміцнить його.

«Дуже багато людей із хронічними хворобами одужають. Адже бичок стійко стоїть на ніжках. Відпадуть із пробудженням природи, десь із весни оці всі епідемії, все заспокоїться. Людство іншим увійде в новий цикл, ми будемо більш обережними в сенсі санітарних норм. Жахливої епідемії не буде», — Оксенія, таролог.

Однак усі проблеми не зникнуть 1 січня. Таролог каже, що треба почекати до 12 лютого.

«Це буде 30-й і 1-й місячний день, коли частина світу святкуватиме саме новий рік Бика. І вже десь зі Стрітення все заспокоїться, на середину лютого ситуація нормалізується», — Оксенія, таролог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи стане рік Бика кращим за цей: чернігівська таролог розповіла, як правильно увійти у 2021-й (Відео)

Рік пройде під числом «5». Тому для всіх, у кого в даті народження є п´ятірка, 2021-й стане щасливим. За словами таролога, це – цифра лідера. Тому люди, які здобувають освіту, чекають кар´єрного зростання, а докладали до цього зусиль, здійснять свої бажання. А для Тельців рік стане зірковим.

«І взагалі для людей, які народилися під стихією Землі і Повітря, це теж буде дуже щасливий рік. Це Телець, Близнюки, Діва, Козеріг і Водолій. Обережними треба бути людям, які народилися під стихією Вогню. Це Стрілець, Овен і Лев. Адже саме вогонь провокуватиме вогонь, він не любить вогню, він його боїться. Тому цей рік вони мають прожити обережно», — Оксенія, таролог.

Саме цим знакам треба відкласти операції та навіть косметичні процедури. Таролог радить їм бути обережними на дорозі та навіть на сходах. Не можна і хизуватися будь-чим.

«Для Водних знаків, це Риби, Скорпіон і Рак, рік буде непоганий, але нейтральний. Я радила б більше сімейності, відпочити, побути у відпустці. Не перевантажуватися», — Оксенія, таролог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Енергія талісманів: як залучити удачу та запобігти лиху (Відео)

Щодо життя Чернігова, то таролог запевняє, що його очікує модернізація. На політичній і соціальній арені активно проявлятиме себе молодь.

«Дуже сподіваюся на те, що все-таки влада модернізує медицину. Я вважаю, що 2020-й вказав нам на ті моменти, де треба підтягнути», — Оксенія, таролог.

А от зустрічати 2021-й треба, заодно проводжаючи рік Щура. Тому на столі мають бути різновиди сирів, горіхи, яблука та навіть крупи. А от для Бика треба поставити якомога більше зелених салатів, груш, плодів. Одяг має бути у зелених, коричневих, гірчичних кольорах. Це допоможе притягнути удачу, гроші та здоров´я. А от білий додасть більше внутрішньої гармонії.

«Якщо є внутрішні переживання або нерозділене кохання, людина хоче заспокоїтися. Тому тоді треба одягати білий колір», — Оксенія, таролог.

Політикам, дипломатам і тим, хто прагне кар´єрного зростання, таролог радить зустрічати рік у чорному, додавши до образу срібні прикраси. Для чоловіків це можуть бути запонки. Але головне – це не переносити образи з 2020-го на 2021-й, адже навіть правильно підібране вбрання не допоможе, якщо людина несе в собі негатив.

Журналіст – Ольга Лазун

Оператор – Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button