Суспільство (відео)

Зелене море та власна громадська організація: носівчани поділилися планами на літо (Відео)

Хто на море, а хто на город. Перший місяць літа розпочнеться вже за тиждень. Кожен проводитиме його, з огляду на власні можливості. От і мешканці Носівської громади розповіли про свої плани на це літо.

«На роботі».

«Працювати на роботі. Є і городи».

«Я на пенсії теж на городі працюю. В магазин приїхала. Помідорів набрала. Будемо розсаджувати. Картопля ще не сходить».

«Плани на літо – з дітьми гуляти. Це найголовніше. На природу поїхати відпочити. – На море, може? – На зелене, «на город» називається. Тільки це, може, нас чекає».

«Хочеться поїхати відпочити кудись на море. Україна. Або Карпати, або Очаків. Плануємо до відпустки з городами впоратися».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сезон кровопивць: для кого найбільш небезпечні укуси кліщів (Відео)

«На місці тут. Працюємо. Я агроном, відпочинок буде восени, після збору врожаю. Восени кудись за кордон: Єгипет, Туреччина. А влітку можна поїхати на риболовлю. Десна або Дніпро».

«Плани на літо в період карантину – це цікаво. Думали виїхати за кордон на заробітки, але не вдалося у зв´язку з коронавірусом. А так жодних планів. Може, закрити практику в університеті. Зробити ремонт удома».

«Теж закрити практику. Запустити молодіжну організацію свою. Працюю в молодіжному крилі партії. Хочу запустити територіальний осередок тут, удома. А так знайти роботу було б непогано теж».

Отже, список справ на літо чималий. Та мешканці Носівки впевнені, що встигнуть реалізувати задумане.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Ольга Лазун

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button