Суспільство (відео)

«Злочинне угруповання» у водному господарстві Чернігівщини (Відео)

Чернігівські активісти звинуватили керівника Деснянського басейного управління водних ресурсів Сергія Нагалюка в організації злочинного угруповання на основі очолюваної ним структури.

Цій темі вони присвятили цілий круглий стіл, на якому розбиралися: наші «водники» – «корупціонери» чи «бездіяльні».

— Пан Нагалюк створив взагалі імперію, що складається з його близьких родичів, — Сергій Нестеренко, адвокат.

Керівникам водного господарства приписали «родинні» підряди, розкрадання коштів під час будування дамби на Дніпрі біля Любеча та використання «руслових» цієї  установи для власних потреб.

— Не опитали руслових. Як вони там опинилися і чому вони там у нього працюють. На добровільних засадах чи в рахунок заробітної плати Пана Потапенка, тому що він є заступником Нагалюка, тобто він бере участь у злочинній групі разом із ним. Ви співучасником ідете за тими мільйонами, які він вкрав, — Олександр Шевель, громадський активіст.

Присутній на заході заступник Нагалюка Потапенко відкинув усі звинувачення, акцентувавши, що знання вказаних зловживань не входить у його професійні обов’язки.

—  Я не знаю, який родинний підряд. У мене є свої обов’язки безпосередні, я їх виконую. Цікавитись, хто чий зять і що він робить, виходить за межі моєї компетенції, — Вадим Потапенко, заступник начальника Деснянського басейного управління водних ресурсів.

На тлі всіх звинувачень ще більше здивування викликає «розстрочка» боргу, яку надали «водогосподарники» своєму підрядчику. Так, фірма, яку, за словами учасників заходу, курує родич Сергія Нагалюка Дробот, віддаватиме близько 18 тисяч гривень свого боргу протягом трьох років.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Так це мелочь!!! Вы бы «Черниговгаз» труханули б! Чи слабо?

Back to top button