Суспільство (відео)

Зодіакальний прогноз на 2024 рік від чернігівської тарологині Ксенії Ровник (Відео)

На порозі – 2024 рік Земляного Дракона, кожен із нас бажає зазирнути в майбутнє й отримати відповідь на запитання: «До чого слід готуватися?» Бо недарма є вислів «Якби знав, де впадеш, то й соломки підстелив би». Тому ми завітали до чернігівської тарологині Ксенії Ровник, щоб дізнатися, що чекає представників усіх знаків Зодіаку на наступний рік.

«Цей рік буде дуже пристрасним сам по собі.

Але я раджу зустрічати новий рік у вогняних кольорах саме стихіям Вогню, таким як Стрілець, Лев та Овен. Тоді вони зможуть залучити до свого життя і любов, і фінанси, і успіх, оскільки їм першим щаститиме.

Цей рік дасть кар’єрне зростання, тому ці знаки Зодіаку не нехтуватимуть можливостями визнання та признання.

Таким стихіям, як Земля, також щаститиме. Це люди народжені під енергією Землі – Телець, Діва і Козоріг. Цим людям я раджу зустрічати Новий рік у чорних, сірих, або навіть у глиняних, коричневих тонах, тобто колір землі, однак не зелений.

Буде можливість об’єднати родину, поповнити родину, народити дитину, купити будинок, так би мовити, закласти першу цеглину, посадити дерево. Енергія Дракона буде їх дуже заземляти, але зі знаком «плюс».

Зелений колір також підходитиме для Нового року, але для такої стихії, як Повітря.

Це такі зодіакальні знаки, як Близнюки, Терези та Водолій. До речі, цим знакам 2024 рік дасть розширення.

Вони будуть багато подорожувати, змінювати місце проживання, житло. Тобто ця енергія розширюватиметься по всій планеті, по Всесвіту. Для них наступний рік дасть можливість сильного росту.

У пастельних тонах, я, можливо, порадила б зустрічати Новий рік стихії Води – це Риба, Скорпіон та Рак. Чому? Треба щось спокійне, щоб не привертало уваги, для них 2024 рік буде трошки складний, вони проведуть переоцінку цінностей, можуть змінити та перелаштувати своє життя», — таролог Ксенія Ровник.

Як бачимо, для багатьох представників знаків Зодіаку 2024 рік обіцяє бути вдалим. Проте важливо пам’ятати, що кожен із нас є ковалем своєї долі.

Журналіст: Іра Пономаренко

Оператор: Сергій Бутько

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button