Життя громад

У громаді на Чернігівщині започаткували чемпіонат із мініфутболу «Iceball»

Футбол – гра, що без перебільшення користується популярністю в людей різного віку незалежно від професії і місця проживання. До того ж, приваблює вона не лише любителів активно поганяти м’яча по газону, але й тих, хто любить футбол за викид адреналіну на трибунах, уболіваючи за улюблену команду.

Не оминула любов до футболу і Менську громаду. До численних футбольних заходів тут вирішили додати ще один – і започаткували зимовий чемпіонат.

IMG_0675

У середині січня менський міський голова Геннадій Примаков дав старт чемпіонату з мініфутболу Менської міської територіальної громади «Iceball».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мені визначилися з брендом громади

IMG_0688

До участі в чемпіонаті, окрім футболістів із Менської громади, приєдналися і спортсмени з Березнянської. Усього десять команд упродовж майже трьох місяців змагатимуться за перемогу.

«Найголовніше, щоб якомога менше було чути свисток судді та боротьба була чесною і справедливою», – наголосив, відкриваючи змагання, Геннадій Примаков.

IMG_0710

Депутат міської ради та за сумісництвом співорганізатор турніру Євген Верхоляк у вітальному слові побажав спортсменам уникнути травм і показати свій найкращий професійний рівень.

Перший матч символічно розпочався з Державного Гімну України і після того, як пролунали останні ноти, суддя турніру Ігор Харета дав свисток, таким чином розпочавши змагання.

IMG_0730_2022_01_15_13_10_56

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уперше на Чернігівщині: в громаді відкрили соціальну пральню

Переможці, окрім кубка та медалей, отримають грошові призи від міського голови Геннадія Примакова та депутата міської ради Євгена Верхоляка, які є офіційними спонсорами чемпіонату.

IMG_0717

Матчі відбуватимуться щосуботи на стадіоні Менської гімназії. Підтримати команди запрошують усіх охочих.

Варто зазначити, що «Iceball» планують зробити традиційним зимовим чемпіонатом і проводити щороку.

IMG_0733

Фото – Менська міська рада

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button