206 округПолітика

206-й округ: хронологія за 5 липня

Сьогодні на 206-му округу було гаряче.

13608252_989237931189853_1818358371_n-e1467708679720Нові політичні технології вражають масштабами та польотом фантазії. Карти з qr-кодами використають у схемі підкупу виборців у 206-му окрузі.

Як повідомило ЧЕline власне джерело в одному з передвиборчих штабів кандидата в народні депутати, так звані посвідчення з qr-кодами, ймовірно, використають у схемі підкупу.

Також, у Чернігові розгортається ще одна піраміда зі скупки голосів — «лампова».

?????????????

За нею може стояти Григорій Ткаченко – кандидат, який фактично представляє Аграрну партію. Цей діяч став відомим не через програмні засади чи гучні аграрні успіхи, а через нестандартні схеми підкупу виборців – із використанням енергозберігаючих лампочок.

Також дільничну виборчу комісію реєструють без її відома. Алла Кобзар розповіла про те, що невідомі використали її персональні дані та зареєстрували як секретаря комісії у Ріпках на вибори по 206-му округу.

Крім того, один із кандидатів у народні депутати по 206-му округу хоче продати свого велосипеда, аби витратити гроші на передвиборчу кампанію.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Просто жесть какая-то с этими пирамидами! В прошлом году Атрошенко придумал штрих-коды использовать, а в этом Микитась привез столичную новинку — кьюар коды…. А Ткаченко со своими лампочками и смсками?! Как жаль, что кандидаты не тратят время на решение проблем жителей города, а заведомо нарушают закон, чтобы нечестно получить депутатский мандат ((((

    1. Вы так удивляетесь, как будто не знаете, зачем именно в политику лезут предприниматели. Микитасю от нашего округа нужно только новое место для своего строительного бизнеса! Никаким людям он помогать не собирается, чтобы не писал на своих плакатах. Разве что мэру — застроить наш Че своими бетонными свечами((

Back to top button