206 округПолітика

Біжи, Микитасю, біжи! Стартувала кампанія з довиборів по 206-му округу Чернігова

Сьогодні, 19 травня, в Чернігові стартує передвиборча кампанія з довиборів до Верховної Ради по 206-му округу.

У Раді звільнилось місце через складання депутатського мандату Владиславом Атрошенком, який став мером Чернігова.

За рішенням ЦВК вибори пройдуть 17 липня.

Нагадаємо, депутатські повноваження Атрошенка були припинені ще 28 січня. ЦВК мала призначити проміжні вибори в 10-денний термін.

Серед кандидатів на крісло нардепа називають одіозного столичного забудовника Максима Микитася. За словами народного депутата Сергія Лещенка, балотуватиметься він, швидше за все, від БПП.

На місце Атрошенка в Раді претендує депутат обласної ради від РПЛ місцевий діджей і кальянник Дмитро Блауш. Хоча експерти не відкидають, що він не найкраща кандидатура «радикалів».

Серед учасників довиборчого марафону й «парашутистка» з Києва від «Батьківщини» – киянка Анна Коваленко. Політологи кажуть, що її завдання – працювати проти Блауша. Хоча тут же акцентують, що вона може попросту відмовитися від війни за мандат через фінансову неспроможність конкурувати з більш сильними кандидатами. Нагадаємо, це вже не перша спроба пані Коваленко потрапити до парламенту за допомогою чернігівської електоральної платформи.

Також до парламенту хоче потрапити й екс-нардеп Микола Томенко. Принаймні він розмірковує над цим питанням і водночас обирає гідну партію для свого славетного імені.

Стати депутатом забажав і представник  Аграрної партії Андрій Кеня. На своїй сторінці у Facebook він уже розпочав збір коштів для грошової застави в ЦВК і на передвиборчу агітацію.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Микитась конечно хочет получить это место! Ему бы по-ближе быть к своему бизнес-партнеру Атрошенку. Таким тандемом они уже не впервые будут «работать». Всем известно, как в Киеве они занимались незаконными застройками берега Днепра, банально подменив документы. А теперь пришла очередь Чернигова (( нашего прекрасного красивого города… Который эти двое в ближайшие пару лет превратят в кладбище бетонных коробок! ((

    1. Кто вообще Микитась Чернигову? Судя по всему, кроме «дружбы» с Атрошенко его с городом ничего больше и не смахивает! Он сам признался, что был в городе два раза в жизни – один раз в салоне эротического массажа, а другой раз на охоте. Но при этом считает, что имеет право представлять громаду Чернигова в Парламенте?!

  2. Тоесть Атрошка совсем решил город под себя подмять ? Мало вакханалии им которые они устроили в Киеве застраивая все что нельзя и все что не законно , так они решили еще и над Че поиздеваться

Back to top button