Кримінал

Чернігівця, який намагався вкрасти кросівки з торгівельного центру, оштрафували

Вироком Деснянського районного суду м. Чернігова від 27.03.2020 обвинуваченого, 1983 року народження, визнано винним за спробу викрадення речей в одному з магазинів ТРЦ «Голівуд» ( ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 186 КК України).

Прокурором Чернігівської місцевої прокуратури в судовому засіданні доведено, що 11.02.2020 чоловік, з корисливих мотивів, перебуваючи в приміщенні одного з магазинів ТРЦ «Голівуд», намагався відкрито викрасти кросівки вартістю 1500 грн. Однак був затриманий охоронцем ТРЦ «Голівуд» після виходу з приміщення магазину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівців засудили за підпал танку

Обвинувачений за пред’явленим йому обвинуваченням вину визнав повністю.

Суд повно та всебічно оцінив надані стороною обвинувачення докази у справі та прийшов до висновку про наявність у діях молодика складу інкримінованого злочину (незакінчений замах на відкрите викрадення чужого майна).

Судом також враховано позитивну характеристику обвинуваченого з місця проживання, відсутність попередніх судимостей та позицію прокурора щодо можливості його виправлення в майбутньому без ізоляції від суспільства, та засуджено до покарання у виді штрафу в розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Чернігівська місцева прокуратура

Ще статті по темі

Back to top button