Кримінал

Ексдепутат із Чернігова спалив автомобіль дружини та підпалив житло з нею і дітьми

Колишній депутат Київської міськради від фракції «УДАР-Солідарність» Віталій Даниленко спалив автомобіль своєї дружини та влаштував пожежу в квартирі, де перебували його дружина і четверо дітей. За попередніми даними, він був у нетверезому стані, пише Страна.ua, посилаючись на «Київ Оперативний».

Інцидент стався ввечері 6 квітня. Правоохоронцям надійшло повідомлення про домашнє насильство. «Телефонував чоловік, який у власній квартирі на Героїв Оборони, 10, намагався забрати в дружини рушницю, але вона її не віддавала. Коли правоохоронці їхали на місце, в радіоефір надійшло ще одне повідомлення з тієї ж адреси, але вже про пожежу», – повідомили в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція Новгород-Сіверського з початку року притягнула до відповідальності більше сотні домашніх кривдників

Місцеві жителі поскаржилися прибулим правоохоронцям на чоловіка в стані алкогольного сп’яніння. За їхніми словами, він приїхав до будинку на автомобілі Bentley, а потім підпалив квартиру на 16-му поверсі.

Жителів евакуювали, палія затримали. На момент підпалу в квартирі перебували його дружина та четверо неповнолітніх дітей. Виявилося, саме він викликав поліцію.

За словами сусідів, за кілька днів до цього, в цьому ж дворі цей же чоловік підпалив автомобіль дружини. Ці дії чоловік скоїв через ревнощі.

Затриманим виявився колишній депутат Віталій Даниленко, 1975 року народження, уродженець Чернігова, який очолював комісію Київради з питань сім’ї, молоді та спорту.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button