Культура

Конкурс до Дня води: в управлінні чекають на дитячі малюнки

Весна – час пробудження різнокольорових фарб у природі та на вашому полотні. Тому до Всесвітнього дня води у Деснянському БУВР активно триває прийом дитячих малюнків на конкурс творчості «Вода – колиска життя».

Ви ще не надіслали своїх робіт? Тоді варто поквапитися, адже часу залишилось зовсім небагато! Малюнки прийматимуть ще протягом тижня – до 18 березня!

До участі запрошують учнів, вихованців, слухачів середніх загальноосвітніх шкіл, зокрема й художніх, позашкільних навчальних закладів, у двох вікових категоріях: І група – віком від 7 до 10 років; ІІ група – віком від 11 до 14 років.

На конкурс подають малюнки у довільній графічній, живописній формах, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю. Розмір роботи не має бути більшим за формат А3.

На зворотному боці або в додатку до роботи треба зазначити розбірливою українською мовою: — назву роботи; — прізвище, ім’я, по батькові та дату народження автора; — місце проживання (повну адресу) автора, контактний телефон, електронну адресу батьків.

Фіналістів і переможців компетентне журі водогосподарників обиратиме у трьох номінаціях:

— «Що для мене вода?»;

— «Вода і живі організми»;

— «Вода – як стихія».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівцям уперше презентують муз Тараса Шевченка

І найочікуваніше – на переможців чекатимуть приємні та незвичайні подарунки! Звертаємо вашу увагу, що всі творчі роботи, надіслані на конкурс, не підлягають поверненню авторам. Управління залишає за собою право використовувати ці твори для публікації в інтернеті, виготовлення друкованої продукції, підготовки презентацій, виставок, транслювання на телебаченні тощо.

Приносьте або надсилайте оригінали малюнків за адресою: 14017, м. Чернігів, просп. Перемоги, 39А. Докладна інформація за телефоном: 093-980-00-93.

Ще статті по темі

Back to top button