Культура

Психологічна реабілітація: для військових у Чернігові провели екскурсію

Культурна програма є одним із етапів психологічної реабілітації. Саме із цією метою військовослужбовці підрозділів оперативного командування «Північ», які нині знаходяться в реабілітаційному центрі, неділю присвятили екскурсіям. Про це повідосляють в ОК «Північ».

«Першою локацією обрали дві святині-візитівки Чернігова — Антонієві печери та Свято-Троїцький собор. Отець Максим та головний капелан ОК «Північ» отець Антоній розповіли військовим історію печер та показали вид на місто з дзвіниці собору.

Наступною зупинкою культурного вихідного була одна з нових локацій чернігівського Валу — бронзова копія стародавнього міста та памʼятники видатним людям, які відіграли значущу роль в розбудові Чернігова.

На завершення хлопці та дівчата побували в Чернігівському обласному історичному музеї імені Василя Тарновського. Там вони поринули в історичний екскурс по експозиціям від стародавньої Київської Русі до реалій сучасної війни із рф.

Не зважаючи на дощ, який супроводжував військових під час екскурсії, кожен із них надзвичайно задоволений новими емоціями та знаннями, які всі отримали», — йдеться у повідомленні.

Ще статті по темі

Back to top button