Чоловічий клуб

Вони готові захистити себе самі. Як всесвітньовідомі зірки ставляться до легалізації зброї?

KELLY CLARKSON'S CAUTIONARY CHRISTMAS MUSIC TALE -- Pictured: Kelly Clarkson -- (Photo by: Justin Lubin/NBC/NBCU Photo Bank)Келлі Кларксон

В одному з інтерв’ю співачка розповіла, що у неї є дозвіл на приховане носіння зброї, і що вона любить стендову стрільбу.

 

Зброя Charles_BarkleyЧарльз Барклі

Наведемо цитату Сера Чарльза: «У нас, чорних, немає поваги один до одного. У нас більше чорних у тюрмах, ніж у коледжах, а там, де ми живемо, злочини – буденна справа. Всі чорні з цим стикаються. Це сумно. Потрібно носити при собі зброю. Я, наприклад, ношу зброю з 21 року, але скористатися нею за призначенням ще не доводилося».

 

Зброя Brad_PittБред Пітт

Ось що Пітт сказав після стрілянини в кінотеатрі Колорадо: «Америка була заснована за допомогою зброї. Це в нашій крові. З пістолетом я відчуваю себе по-іншому. Коли в будинку немає зброї – я не почуваюсь у безпеці». Весільним подарунком Пітта для Джолі стало приватне стрільбище вартістю $400 тисячі.

Але нещодавно Пітта перемкнуло, і 4 травня він брав участь у церемонії вручення нагород хоплофобскої організації «Brady Campaign to Prevent Gun Violence».

Зброя Angelina_JolieАнджеліна Джолі

Джолі – вправний стрілець (ще б пак, із власним стрільбищем). Ось що вона сказала в 2008 році: «Після зйомок у фільмах про Лару Крофт, я купила собі таку саму зброю, але справжню, для самооборони. Ми з чоловіком не виступаємо проти зброї, і вдома у нас завжди є пістолет. Якщо хтось прийде до нас, і спробує нашкодити дітям – я відразу ж його пристрелю».

Зброя Chef_Alton_BrownШеф Алтон Браун

Фото достатньо красномовне.

joeperryaerosmithsolo2013_638Джо Пері

Гітарист групи Аеросміт також шанує своє коріння: «Я завжди захоплювався зброєю. Зброя – частина нашої спадщини, і вона прописана в Конституції. Як тільки я зміг дозволити собі придбати кілька стволів, я почав їх колекціонувати».

Зброя Johnny_DeppДжонні Депп

«У дитинстві я любив виставити в рядок кілька банок та розстрілювати їх з гвинтівок, пістолетів і навіть кулеметів. Дітей своїх я також навчу стріляти», – розповів Джонні.

Зброя Clint_EastwoodКлінт Іствуд

Куди ж без нього? «У мене є одне непорушне правило щодо контролю над зброєю – якщо поблизу є зброя, я хочу її контролювати», – мовив, як відрізав Іствуд. Він також усіляко підтримує NRA та інші правозахисні організації.

Зброя James_Earl_JonesДжеймс Ерл Джоунс

«Світ переповнений насильством. У злочинців є зброя і у нас, законослухняних громадян, вона також має бути. Бо інакше, хороші люди програють», – заявив актор і член NRA.

Зброя Bruce_WillisБрюс Уілліс

Ось що він заявив у 2000 році: «У кожного є право на володіння зброєю. Якщо у легальних власників зброї її відібрати, то озброєними залишаться тільки злочинці».

Зброя Keanu_ReevesКіану Рівз

Він багатьом дасть фору в практичній стрільбі.

Зброя Tom_SelleckТом Селлек

Том – не просто член NRA, він член ради директорів NRA і один з їхніх спікерів. Він і сьогодні залишається незламним захисником права на володіння зброєю.

Зброя Chuck_NorrisЧак Норріс

Його руки і ноги – небезпечніші за будь-яку зброю. Але Чак ніколи не був проти того, щоб звичайні люди також мали доступ до зброї. Норріс – ветеран ВПС США і майстер бойових мистецтв.

Зброя Eric_ClaptonЕрік Клептон

Ерік відкрив для себе світ зброї в 2003 році, і з часом назбирав цілу колекцію. «Зброя – це не тільки інструмент, а й витвір мистецтва», – заявив він.

Зберегти Joe-MantegnaДжо Мантенья

Зірка телесеріалу «Мислити як злочинець», Джо виступав на багатьох збройових передачах, а також він успішний учасник змагань зі стендової і практичної стрільби. Його улюблений пістолет – M1911.

BEVERLY HILLS, CA - JULY 09: Actor Kevin Sorbo speaks onstage at the "Heartbreakers" panel during the Discovery Communications portion of the 2014 Summer Television Critics Association at The Beverly Hilton Hotel on July 9, 2014 in Beverly Hills, California. (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)

Кевін любить розмірковувати на збройову тему на своїх сторінках у соц. мережах. «Ви що, дійсно вважаєте, що запровадивши безглуздий закон, ви відберете зброю у злочинців? На те вони й злочинці, щоб не звертати уваги на закони», – якось написав він.

Зброя R._Lee_ErmeyР. Лі Ермі

Ветеран ВМС, успішний актор і спікер компанії Glock за визначенням не може бути хоплофобом. Його завжди можна зустріти на збройових виставках.

Зброя Dan_BilzerianДен Білзерян

Його сторінки в соц. мережах красномовніші за будь-які слова. У кожній кімнаті його будинку є зброя.

 

Зброя James_Hetfield_of_MetallicaДжеймс Хетфілд

«Я люблю свою зброю. Вона мені дісталася від батька, і я донині дбайливо ставлюся до неї. Але деякі збройові закони просто безглузді», – розповів гітарист Металіки.

Ще статті по темі

Back to top button