Суспільство

27 будинків на Пухова без тепла не залишаться

На початку тижня в ОДА говорили про готовність до нового опалювального сезону. Під час обговорення голова правління ПАТ «Облтеплокомуненерго» Віктор Геращенко розповів про ситуацію в районі Пухова, де 27 будинків через крадіжки внутрішньобудинкових систем до опалювального сезону не готові.

Фактично, обігрівати помешкання чернігівців мають почати за два тижні, але, за практикою попередніх років, через погодні умови опалювальний сезон може розпочатися раніше. То чи будуть жителі цих будинків мерзнути у своїх оселях?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колапс на Пухова і відмова від гарячої води: перспективи опалювального сезону

Такої ситуації не станеться, – запевнив журналістів ЧЕline голова правління ПАТ «Облтеплокомуненерго» Віктор Геращенко,

«Усе буде добре, все зробимо, все запустимо», – наголосив він.

Наразі в будинках, які постраждали від крадіїв, тривають ремонтні роботи. За словами Віктора Геращенка, мер міста Владислав Атрошенко дав час для усунення проблеми до 12 жовтня. Тож із початком опалювального сезону батареї в квартирах мешканців району Пухова мають також бути теплі.

«Але люди залишаться без тепла, якщо ситуація буде постійно повторюватись, тому що це їхня власність, а не тепломереж, або ЖЕКів, або ще когось», – зауважує голова правління ПАТ «Облтеплокомуненерго».

Ще статті по темі

Back to top button