Суспільство

Чернігів розростається, чиновників лихоманить, а меняни борються за госпітальний округ: інформпідсумок за 19 жовтня

Перший заступник міського голови Чернігова Михайло Шостак намагався заборонити журналістам ЧЕline бути присутніми на робочій нараді з боротьби зі стихійною торгівлею.

У Чернігові серед білого дня невідомі познущалися над могилами на центральному кладовищі «Яцево». Полювали вандали на цінний метал. Збирали бронзові таблички із пам’ятників.

У Козельці з пам’ятника загиблим у АТО воїнам невідомі вкрали державні прапори з тримачами.

Чернігівський автозавод виграв тендер на виготовлення тролейбусів. Директор підприємства наголошує: нові «Барвінки» відповідають усім європейським правилам і вимогам.

На Чернігівщині виявили несанкціоноване звалище 35 тисяч люмінесцентних ламп. Вони належать до промислових відходів I класу — класифікуються як надзвичайно небезпечні відходи.

Жителі Менщини борються за госпітальний округ. У Тутє відповідні потужності і громада обома руками «за». Проте чиновники – проти.

Екологи обіцяють реагувати на кожен виклик про спалювання сухого листя і трави.

Імена загиблих в АТО чернігівців занесені до синодика. Наразі тут вже понад 140 записів.

Через реформу з децентралізації Чернігів може «вирости» на 30 кілометрів.

У храмі Рівноапостольного Князя Володимира, що в селищі Івано-Франковому на Львівщині, сталося диво: замироточила ікона преподобного Меркурія Чернігівського, ігумена Бригинського, з частинкою мощів святого.

Ще статті по темі

Back to top button