Суспільство

Флеш-моб на Красній площі, епопея з мертвим Остром і «дірявий» кордон – дайджест новин Чернігова і області за 17 серпня

Ранок 17 серпня розпочався з приємної новини про те, що український гімнаст Олег Верняєв отримав золоту медаль на Олімпіаді-2016 в Ріо-де-Жанейро у вправі на брусах.

Чернігівці мають можливість відвідати унікальну виставку. До Чернігівського колегіуму завітала майстриня з Донецька Людмила Огнєва з виставкою «Вишиття видатних людей», приуроченою до 25-річчя Незалежності України.

А от епопея з Остром триває. На нараді в Козельці обговорювали ситуацію довкола забруднення річки Остер, що відбулося на початку липня. Для відновлення річки водогосподарники «запросили» з бюджету майже 30 мільйонів гривень.

На Красній площі Чернігова створять «живу» карту України. Унікальний всеукраїнський флешмоб під назвою «Біда не зламала, біда об’єднала» відбудеться у Чернігові 20-21 серпня.

Кілька сотень людей у формі стануть таким чином, що утворять карту України.

Прокуратура Чернігівщини відкрила провадження щодо реалізації проекту «Стіна». Ділки привласнили на будівництві захисної споруди на кордоні з Росією майже 2 мільйони гривень.

Колишній очільник Чернігівської ДАІ Олександр Єршов вкотре опинився у центрі скандалу. Волонтер і блогер Роман Сініцин повідомляє, що в ніч з 5 на 6 серпня нетверезий Єршов побив волонтера – киянина Михайла Светлицького, а потім підпалив машину для АТО.

ЦВК «благословила» Микитася: переможця виборів по 206-му зареєстрували нардепом.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. И некому реку спасти! Никто не хочет выяснять настоящую причину загрязнения реки Остер, особенно Дидуру и Сахневичу это не нужно. Эти коррупционеры явно тянут резину, крышуя загрязнителей реки, пока течение не смоет все следы и найти по-настоящему виновного уже не сможет никто(((((((((

Back to top button