Суспільство

Мінрегіон погодило 176 проектів регіонального розвитку, поданих з ОТГ області

Усі 37 об’єднаних територіальних громад Чернігівщини одержали погодження Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України щодо проектів, які будуть реалізовувати за кошти інфраструктурної субвенції. Загальна сума проектів становила 143,3 мільйона гривень.

Усього передбачається профінансувати 176 проектів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Бобровицькій ОТГ з’явився додатковий підрозділ місцевої пожежної охорони

Найбільше проектів, аж 82, стосуються реконструкції або відновлення вуличного освітлення.

На придбання для комунальних підприємств транспортних засобів спеціального призначення та комплектувальних виробів до них спрямовані 26 проектів; стільки ж — на капітальний ремонт вулиць і доріг комунальної власності.

Реконструкцію, капітальний ремонт, переобладнання, перепрофілювання будівель бюджетних установ передбачають 24 проекти; 12 — будівництво, реконструкцію, капітальний ремонт об’єктів водопостачання та водовідведення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модернізований ЦНАП і впорядковані землі: Кіптівська ОТГ похвалилася досягненнями перед послами країн 7G

За трьома проектами буде придбано транспортні засоби для підвезення дітей до навчальних закладів. Фінансування ще двох спрямують на розроблення містобудівної документації.

І одна пропозиція отримає кошти на умовах співфінансування програм і проектів, що реалізуються за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів.

Джерело: департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю ЧОДА

Ще статті по темі

Back to top button