Суспільство

На Білогуру знову вдягнули «лавровий вінок»

Не встиг начальник управління освіти Чернігівської міської ради Василь Білогура оговтатися від новини про урядову нагороду, яку йому нещодавно вручив міський голова Владислав Атрошенко, як на нього знову одягають лавровий вінок.

Сьогодні, 28 березня, на засіданні сесії обласної ради йому вручили Грамоту Верховної Ради України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки заробляє Білогура, або Чому для вчителів Чернігова немає грошей

За що? Ні, не за успіхи на освітянській ниві Чернігова!

Грамота – за заслуги перед Українським народом.

І це вам на жарти!

Тим часом у Чернігові досі не вирішені проблеми з надбавкою вчителям за престижність праці, зависло в повітрі питання 10 школи, а також з порядку денного не знімають питання поділу дітей на «своїх» і «чужих» (мається на увазі ситуація, коли за навчання дітей, у яких немає чернігівської прописки, треба буде платити).

Нагадаємо, нещодавно Василя Білогуру нагородив міський голова. 

DSC_4967

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. такой лжи, такой гадости, такого неприкрытого обмана народа ни при одной власти еще не было. Ворюгу, казнокрада, убийцу Атроху признают лучшим мером, тупорылого, без образования,без опыта работы Белогуру , постоянно обманующего всю педагогику города, крадущего даже пачки бумаги , превозносят героем » социалистического труда» Для них НАРОД-лохи !!!!

  2. А що окрім народної злоби дають ці грамоти? Ну, так без сарказму, що ще крім папірця і, можливо, конвертика? Прибавку до пенсії? Чого вони всі пруться за цими званнями і грамотами, просто нариваються на людський гнів)))

Back to top button