Суспільство

На Чернігівщині колишнього чиновника карають за декларацію

За несвоєчасне подання до НАЗК декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, до адміністративної відповідальності притягнуто колишнього посадовця Держпродспоживслужби в області

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Баталії колегії Держпродспоживслужби (Відео)

Постановою суду колишнього начальника одного з відділів Головного управління Держпродспоживслужби у Чернігівській області визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч. 1 ст. 172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю).

Встановлено, що посадовець під час припинення діяльності з виконання функцій держави несвоєчасно без поважних причин подав шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за період, не охоплений раніше поданими деклараціями.

За такі дії судом на правопорушника накладено стягнення у виді штрафу у розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 грн).

Робота у вказаному напрямі триває.

Джерело: прес-служба прокуратури Чернігівської області

Ще статті по темі

Один коментар

  1. У нас карають тільки колишніх чиновників?

Back to top button