Суспільство

Нова радниця Атрошенка Юлія Шейна встигла очолити «ласе» управління

У чернігівського міського голови міг би з’явитися новий радник – Юлія Шейна. Їй – 43 роки. До себе на роботу Владислав Атрошенко взяв її ще 16 травня. Утім, кар’єра радниці дивним чином не склалася – Шейна попрацювала у мерії лише два тижні. З яких питань вона давала поради міському голові, Юлія Шейна відповідала з тривалою паузою: «Із фінансових».

— Я вже працюю на іншій посаді – головним бухгалтером управління земельних ресурсів Чернігівської міської ради. Я була переведена 30 травня, пройшла стажування на цю посаду. Це було моє бажання – перевестися, каже телефоном Юлія Шейна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко і ранкові наради: мер видав «особисте» розпорядження

Виявляється, що Юлія Шейна, працюючи два тижні на посаді радника міського голови, паралельно проходила стажування у відділі земельних ресурсів міськради й успішно його пройшла. Нині Головне управління юстиції в Чернігівській області перевіряє колишню радницю мера, відповідно до Закону України «Про очищення влади». На запитання, чи важко було працювати радником Владислава Атрошенка, Юлія Шейна відповіла усмішкою.

— Ой, працювати все одно ж треба, хоч би де це було, каже колишній радник міського голови.

Як відомо, близько року Юлія Шейна працювала в Іванівській сільській раді на посаді начальника фінансово-бухгалтерського відділу. Про причини звільнення з керівної посади – майже нічого не відомо.

— Вона працювала у нас головним бухгалтером, але звільнилася три місяці тому за власним бажанням. Де вона працювала після звільнення і чим займається нині, я не знаю, пояснює голова Іванівської ОТГ Сергій Гарус.

До речі, сам мер Владислав Атрошенко зник із міста ще минулого тижня. Про його місце перебування нічого не відомо.

Немає на робочому місці і його заступника Олександра Ломако. Про цього чиновника відомо, що він у відпустці на Пальма-де-Майорка.

А Чернігів тим часом долає наслідки негоди.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Шейна была главбухом в Ивановке.В этом селе у мера четыре земельных участка и три дома. Странное совпадение!

Back to top button