Суспільство

Чиновницький флірт, подорожщання пропану та приїзд президента: новинний дайджест Чернігівщини за 9 вересня

Чиновницький флірт: Сахневич зізнався в коханні. Прес-конференція другого, після губернатора, керівника області так би сухо й завершилася, якби не надзвичайні почуття чиновника до нашого інтернет-телебачення.

«Смерть – вирішення всіх проблем…» – такі жахливі повідомлення підлітки часто пишуть на сторінках своїх соцмереж. Моторошні картинки, що ранять свідомість – перший дзвіночок для педагогів і насамперед для рідних. Так запевняють психологи.

Ціна на пропан поступово зростає вже другий тиждень. Майже щодня вона підвищується приблизно на 50 копійок.

Благодійний фонд Леоніда Кучми вже 12 років надає кращим студентам технічних університетів свою матеріальну підтримку. Серед українських вишів є й наш технологічний університет. Цього року стипендія становила 15 тисяч гривень.

Про стан справ, нововведення й очікування від вищої освіти ЧЕline розказав Микола Носко, ректор Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т. Г. Шевченка.

На Паралімпійських Іграх, які в цей час проходять в  Ріо Чернігівську область представляє футболіст  Олег Лень.  Спортсмен родом з Прилук. Виступає за збірну України серед гравців з ДЦП.

Ічнянський активіст Микола Безсмертний скаржиться чернігівським журналістам на керівництво Національного парку в Ічні. Мовляв, дванадцять років поспіль у парку відбуваються кримінальні події: браконьєрство, вирубка лісів і недоцільна розтрата грошей.

День танкіста: на Чернігівщину їде керівництво держави.

Ще статті по темі

Back to top button