Суспільство

Основні новини Чернігова і області за 9 серпня

Сьогодні, 8 серпня, Кабмін звільнив переможця на довиборах по 206 округу Максима Микитася з посади президента Української державної будівельної корпорації «Укрбуд». Новообраний нардеп, як і обіцяв, написав заяву на звільнення.

Чернігв увійшов у список щасливчиків, де знизяться тарифи на компослуги. Так з 1 вересня для споживачів КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ ФІРМИ «ТЕХНОВА» на 10-12% впадуть ціни на тепло і гаряче водопостачання.

У зв’язку з проведенням будівельно-монтажних робіт із реконструкції водопроводу по вулиці Гагаріна до жовтня не ходитиме тролейбус №5. Його замінить аналогічний автобусний маршрут № 5-А та 38-й. А ось на нові «рогатики» у найближчий час чернігівцям розраховувати не варто.

Днями чернігівка Віра Семенівна 100-річний ювілей. Жінка має всі шанси подолати всесвітній рекорд із довгожительства.

Чернігівська сумоїстка на турнірі в Монголії стала чемпіонкою світу. Сьогодні її привітали колишні біатлоністи Ніна Лемеш і Андрій Дериземля.

А горезвісний чернігівський мітингувальник Андрій Глаба отримав «по заслугах» — суд засудив «троля» до одного року обмеження волі зі звільненням від відбування покарання з випробувальним терміном строком на 1 рік.

Ще статті по темі

Back to top button