Суспільство

Петро Головач у Чернігівській облраді очолив депутатську комісію з питань ЖКГ

*Актуально

Депутат Чернігівської обласної ради від партії «Наш край» Петро Головач очолив постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури. Як повідомила керівник фракції «Наш край» у Чернігівській обласній раді Ольга Чередник, відповідне рішення схвалено під час чергової сесії облради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати Чернігівської облради підтримали питання посилення соціального захисту ветеранів АТО/ООС

За її словами, за кандидатуру Петра Головача як очільника постійної депутатської комісії колеги проголосували одностайно. Тим паче, що тривалий час комісія не працювала повноцінно через відсутність голови.

«Петро Михайлович має значний управлінський досвід у сфері житлово-комунального господарства. Ми впевнені, що з появою керівника роботу комісії буде розблоковано», – прокоментувала Ольга Чередник.

Як повідомлялося раніше, у червні Петро Головач отримав депутатський мандат облради за партійним списком. Він замінив попереднього депутата від «Нашого краю», який залишив обласну раду.

Довідка: Петро Головач народився 1957 року у с. Шевченкове Глухівського району Сумської області. У 1984 році закінчив Київський інженерно-будівельний інститут; кваліфікація «інженер-будівельник», у 2004 році – Університет сучасних знань, кваліфікація «спеціаліст із фінансів». Працював на керівних посадах у Чернігівській і Ріпкинській райдержадміністраціях, Чернігівській районній раді, Чернігівській облдержадміністрації.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button