Суспільство

Політик із Чернігівщини увійшла до робочої групи з питань інноваційного розвитку економіки

Юлію Свириденко, яка працювала на керівних посадах у Чернігівській обласній державній адміністрації – очолювала Департамент економічного розвитку, обіймала посаду першого заступника голови Чернігівської обласної державної адміністрації, з липня по грудень 2018 року виконувала обов’язки голови обласної державної адміністрації – додали до складу робочої групи з питань інноваційного розвитку економіки. Відповідне розпорядження вже опубліковане на сайті президента України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У російських музеях експонуються безцінні речі та скарби з Чернігівщини (Фото)

У розпорядженні зазначається, що ця група сформована з метою створення комунікаційної платформи для обговорення та напрацювання пропозицій щодо прискорення інноваційного розвитку економіки.

Робочій групі належить внести пропозиції щодо важливих питань.

«Першочергових заходів для розвитку цифрової трансформації економіки, впровадження технологічних інновацій у виробничі процеси; напрямів реалізації інноваційних проєктів для активізації найбільш перспективних сфер економічної діяльності, впровадження новітніх підходів і стандартів здійснення діяльності у відповідних сферах;створення умов для реалізації пріоритетних для держави інноваційних проєктів і розвитку технологічних компаній», – зазначається у розпорядженні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button