Суспільство

Половина мікрорайону чатувала цієї ночі: «чупакабра» попався (Фото)

Учора ЧЕline писав про те, що в мікрорайоні Астра невідома істота в одному з господарств за ніч убила 20 курчат – повикручувала шиї, прокусила спини і випила кров.

31582910_1956422727764504_5411114659258302464_n

«Пролізла під металевою сіткою через сусідський двір, забігла в огорожу до курей, обірвавши зубами сітку, і намагалася відчинити клітку з курами, – розповідає господиня. – Замки на клітці були міцні, тож істота і стіни гризла, і обшивку порозривала, і землю рила, щоб залізти з-під низу. Між двома клітками стояли два мішки з тирсою, я їх ледь затрамбувала туди, то ця істота витягла ці мішки та порозкидала. А от клітку з маленькими курчатами їй таки вдалося відчинити, замок відірвала – всім курчатам покрутила шиї і прокусила спинки, скоріш за все, пила кров, адже самі тільця були неушкоджені, видно лише прокуси на спинках, однакові в усіх».

За словами господині, тієї страшної ночі ніхто нічого не чув, хоча сарайчик стоїть під вікнами спальні. Мовчали і собаки. На городі істота залишила сліди, схожі на лапи здоровенного собаки. Вже цієї ночі господар не лягав спати і чекав на «гостя», біля сарайчику було встановлено капкан. Не спала, до речі, і вся Астра, адже люди були дуже наполохані інцидентом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові «чупакабра» напала на свійських тварин

Усі, хто тримає господарство, чекали невідому істоту. І ось о 4-й ранку господар помітив, як щось світле, схоже на собаку, прошмигнуло до кліток. Та істота не встигла цього разу дістатися до курей, вона одразу втрапила в пастку.

Невідомою істотою виявився здоровенний собака, жовто-білого кольору.

«Коли він потрапив у капкан, то заревів, наче корова, – розповідає господиня. – Ми були шоковані, що це собака. Дивна якась у нього поведінка – жодного курчати не з’їв, лише випив кров. І сила в нього нелюдська, і розумний до того ж».

31603774_1956422561097854_6196784797558243328_n

До речі, це не перший подібний випадок на Астрі. Не минуло й тижня, як цей самий пес викрутив шиї кролям у ще одному господарстві. «Прийшов десь о другій ночі. Позривав замки на клітках. Шість кролів дістав із кліток і скрутив їм шиї, м’яса не чіпав. До вагітної кролиці не міг дістатися, а тому її задушив просто в клітці. Діяв з такою силою, наче людина. На клітці такий слід залишився, наче хто кулаком вдарив, вм’ятина. Коли чоловік вискочив, то побачив великого білого собаку. Побіг за ним, хотів вилами заколоти, та не наздогнав», – розповідає ще одна жителька мікрорайону.

Півтора тижні тому ще в одному з господарств Астри теж щось покрутило кролів.

Ще статті по темі

10 коментарів

  1. Жесть історія. Добре, хоть на дітей не напав

  2. Собака такого сделать не могла,не рассказывайте сказки людям.Капканы -изобретение садистов. Кур им стало жалко,которых потом сами бы и сожрали без сожаления.А мне жалко собаку

    1. Как оказалось, могла. Была замечена не в одном дворе за « промыслом»

      1. Собаки такого не делают,они могут разорвать,подушить,но не кровь пить…Во больная фантазия у кого-то такое сочинять.Может куница завелась или хорёк какой,а пойсали бедную собачку и сказку соченили,мол мы ловцы чупакабр(((

  3. себя засуньте в копканы скоты.бедная собака.

  4. Может собака с бешенство. У нас в селе так бешеные лисы делают. Только душат и кусают. Но не едят мясо

  5. Шо значит «бедная собака» ,она у меня во дворе кролицу разорвала. Я бы ее заколол не задумываясь, как кабана!

Back to top button