Суспільство

Радикальне свинство, дерибан бази відпочинку і патріотична акція: основні новини Чернігова та області за 20 серпня

Ранок 20 серпня розпочався із звістки, що біля села Деснянка Чернігівського району члени чернігівського пошукового клубу «Пам’ять перемоги» знайшли рештки солдата радянської армії.

Майже 70 тисяч українських туристів відвідало окупований півострів Крим. Чи варто та головне – чи безпечно – зараз українцям відпочивати там? Прокоментувати це ми попросили екс-міністра курортів і туризму Автономної Республіки Крим Олександра Лієва.

Розпочалися роботи з реконструкції чернігівського фонтану, що знаходиться в парку біля пам’ятника афганцям. Фонтан обгородили металевим парканом. Там працює техніка.

Із кошиками, наповненими запашними яблуками, грушами та медом, 19 серпня люди поспішали до невеличкої церкви  Воскресіння Господнього, що розташована на території Цитаделі Батуринської фортеці. Тут настоятель храму отець Роман правив богослужіння на честь свята Преображення Господнього. У народі – це Яблучний спас.

У будинку відпочинку «Десна», який знаходиться у Новгороді-Сіверському, колись щорічно відпочивали близько 2000 людей. Але за останні два десятиліття територія бази відпочинку (2 гектари) заросла бур’янами і тут уже ніхто не відпочиває.

Справжню «свиню» міський голова Геннадій Примаков нині готує АТОвцям, піар на тлі якого, до речі, і проклав йому шлях до мерського крісла. В елітному районі Мени, неподалік санаторію «Остреч», головний радикал міста хоче роздати землю військовослужбовцям.

Родини загиблих військовослужбовців з усіх районів області, а також інших областей України сьогодні у Чернігові об’єднала Всеукраїнська акція «Єдина родина України». Мами і дружини атовців, їх діти, волонтери, представники влади поклали квіти і свічки до меморіальних  стел загиблим учасникам АТО та Героям Небесної Сотні.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Даже не знаю, такая сумма… и куда? На фонтан! Попахивает тупорылым отмыванием бабла,
    а некоторые еще и спасибо Атрошке говорят. Не понимаю я эту колхозную психологию ((((

  2. Пончик с Гайдусевичем в очередной раз показали свое истинное отношение к людям. Вместо
    нормальной земли, они решили уважить наших героев АТО землями возле владений
    Пончика – свинофермы(((( И это все чего они достойны по мнению менских радикалов???

Back to top button