Суспільство

У Чернігові протягом місяця відновлять систему відеоспостереження

У Чернігові впродовж місяця мають відновити систему відеоспостереження, якою військові користувалися під час оборони міста.

Про це у Львові під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України повідомив начальник Чернігівської міської військової адміністрації Дмитро Брижинський, передає Укрінформ.

«Доручив у місячний строк відновити систему відеоспостереження, якою ми під час оборони міста користувалися. Наразі тільки третина цих відеокамер працюють у місті та на його околицях. Завдячуючи цим відеокамерам навесні минулого року було знищено декілька груп противника, які намагалися вдертися в середмістя. Тому це не тільки для підтримання громадського порядку, а й для оборонних спроможностей міста дуже важливо», — сказав Брижинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Безпечне місто»: у Ніжині встановлено 57 камер відеоспостереження

Він додав, що військова загроза нікуди не зникла, тому питання оборони та безпеки буде для нього пріоритетом у роботі. Наразі міською ВА спільно з правоохоронцями і прикордонниками складено єдиний план дотримання громадського порядку в місті.

А свою роботу новопризначений начальник Чернігівської міської військової адміністрації почав з аудиту бомбосховищ, за результатами перевірки було виявлено багато питань, що слід усунути.

За словами Брижинського, у Чернігові при наявності енергоресурсів буде також відновлено освітлення вулиць.

Джерело: Укрінформ

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button