Суспільство

У Чернігові забудують кілька вулиць і мікрорайонів

У Чернігові забудують кілька вулиць і мікрорайонів – але після розроблення Генплану. Розглянувши пропозиції управління архітектури та містобудування міської ради, зважаючи на необхідність удосконалення територіального розвитку міста Чернігова, на 34-й сесії міської ради проголосували два питання «Про надання дозволу на розроблення проекту Детального плану території в районі вулиць Промислова, Малясова, Суворова, провулок Межовий», а також «Про надання дозволу на розроблення проекту Детального плану території в районі вулиці Генерала Бєлова та наявної житлової забудови».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Царська курилка: в міськраді облаштували задній дворик з фонтаном (Фотофакт)

До речі, на сесії звучали фрази, що вільної землі під забудову в Чернігові не так уже й багато, а от охочих зводити багатоповерхівки, офісні центри, магазини – достатньо, а тому, коли з’явиться Генплан, шукатимуть на ньому вільні місця. Обидва питання депутати підтримали майже одноголосно. От лише попросили, щоб майбутні новобудови вписувалися в загальну архітектуру вулиць, мікрорайонів, міста.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Правильно: набудудуємо багатоповерхівок на Малясова, а 10 школу закриємо. Куди жителі цих будинків дітей в школу та дитячий садок будуть возити? А ще згадайте: де протягом останніх років будували багатоповерхівки разом з школою та дитсадком? Правильно, ніде. Зайдіть у двори новобудов, там навіть автомобіль припаркувати ніде. Зручно будувати без генерального плану, можна ліпити багатоповерхівки без необхідної інфраструктури.

Back to top button