Суспільство

У Чернігові запрацювала школа Амбасадорів

Управління культури та туризму Чернігівської міської ради 19 січня відкрило школу Амбасадорів Чернігова. На перше заняття прийшли майже 30 чернігівців, які виявили бажання дізнатися більше про рідне місто та стати дипломованим послом Чернігова. Серед них люди різного віку, працівники різних галузей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Амбасадори в Чернігові: з нового року розпочне роботу нова школа

Упродовж навчального курсу, який проходитиме з січня по травень, учасники знайомитимуться з історією та культурою Чернігова, матимуть можливість поспілкуватися зі старожилами та видатними людьми міста, а також дізнаються про зниклі пам’ятки та вулиці, новобудови, політику, релігію, моду, гастрономію та багато іншого. Крім того, розроблятимуться нові екскурсійні маршрути, розширюватиметься база екскурсоводів міста.

За словами начальника управління культури та туризму міськради Олександра Шевчука, за результатами першого уроку будуть вибрані найактивніші містяни, які долучяться до Стратегії розвитку культури та туризму нашого міста.

Головним вчителем школи Амбасадорів стала доцент Чернігівського національного технологічного університету Анна Андрієва. За її словами, амбасадори, які пройдуть усі етапи навчання, для отримання дипломів будуть захищати свої ідеї, а саме, представлятимуть свій погляд на Чернігів. За цими пропозиціями влітку для чернігівців та гостей міста проводитимуться екскурсії містом.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Один коментар

  1. =У Чернігові запрацювала школа Амбасадорів=
    И сколько нужно заплатить за учёбу в этой школе Экскурсоводов? И почему такое патетичное название — «школа Амбасадоров»? Можно бы было называть Школой Тореадоров и готовить там забойщиков-раздельщиков скота для мясного павильона Центрального рынка.
    Просьба поддержать петицию: «Світлофор по Об’їздній навпроти Епіцентру та Екомаркету».
    «Стало неможливо перейти дорогу. Водії з Белорусії ще більш не дисципліновані, а Їх багато їде по цій трасі. По Об’їздній дуже багато машин, особливо в вихідні, і дуже небезпечно простим покупцям (без машин) перейти дорогу. Прошу підтримати петицію щоб не траплялись трагедії. Автор: Шевченко Віра Федоршвна
    Дата початку збору підписів: 8 січня 2019 р. До кінця збору підписів залишилось: 17 днів
    Станом на 21 січня петицію підписали 106 осіб з 250 необхідних:
    https://e-dem.in.ua/chernihiv/Petition/View/1604

Back to top button