ProСпорт

«Десна» вперше за рік зіграла у Чернігові (Відео)

Гравці та тренери «Десни» ще досі не відійшли від шоку з не потраплянням команди до Прем`єр-ліги. Проте знайшли в собі сили почати підготовку до нового сезону. І що приємно для вболівальників деснянці перебувають у Чернігові. І вже провели перший контрольний матч. За обопільною згодою «Десна» зіграла з новою аматорською командою ФК «Чернігів».  Гра відбулася на новому спорткомплексі, який будують власники цього колективу. Побачити зустріч прийшло чимало вболівальників. Чернігівці не дочекаються поверненню «Десни» додому і ще сподіваються на вдалий кінець скандальної історії з не включенням клубу до елітного дивізіону.

«Приємно бачити нашу команду. Вболівальники ще підходять і будуть дивитися. Я сподіваюсь, що ФФУ візьметься за розум і ми будемо грати у вищій лізі»,вболівальник «Десни» Олександр Сисенко.

Для аматорської команди «Чернігів» гра з професійним клубом на вагу золота. Це гарна можливість перевірити власні сили. Адже незабаром «містяни» стартують в аматорському чемпіонаті України. Та й плани у цього колективу доволі амбітні.

«Сьогодні важливо спробувати себе з такою сильною командою. Результат не головне»,віце-президент ФК «Чернігів» Микола Синиця.

У двобої «Десни»  і «Чернігова» на голову були вищі більш досвідчені деснянці. Вони контролювали хід гри і впевнено перемогли. Обидва колективи залишилися задоволені від спарингу. Молодь отримала досвід , а професійні гравці – підтягнули втрачену у відпустці спортивну форму.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button