Суспільство (відео)

Вибори в Козельцькій ОТГ: напад на соціологів і «замаскована» дільниця (Відео)

«В Україні знову вибори. 47 об’єднаних територіальних громад обирають депутатів та голів. На Чернігівщині процес волевиявлення буде здійснюватися в трьох ОТГ: Менській, Комарівській та Козелецькій. Ми зараз знаходимося в Козельці, за кілька хвилин тут відкриваються виборчі дільниці. Спостерігається невеличка черга з бажаючих проголосувати. Будемо слідкувати за тим, щоб все було законно», — журналіст Павло Солодовник.

Всі дільниці Козелецької громади відкрилися вчасно – рівно о восьмій годині ранку. Виборці поспішали голосувати, адже усвідомлюють всю важливість цього процесу.

— Голосую за краще життя. Щоб наше селище було дійсно європейське, тільки щоб ми не чекали допомоги з Європи, а тут робили Європу.

Нові порядки будуть, нове фінансування, будуть кошти тут залишатися. голосував за те, щоб соціальні умови поліпшилися для пенсіонерів. Покращилися щоб умови – благоустрій і освітлення.

Одним із перших з самого ранку проголосував і кандидат-фаворит на голову об’єднаної громади Валентин Бригинець.

«Треба щось міняти, законодавство недосконале і щоб менше було брудних технологій. Першочергові проблеми усіх населених пунктів – це стан шляхів автомобільних, також освітлення і благоустрій», — кандидат на голову Козелецької ОТГ Валентин Бригинець.

Народний депутат України Валерій Давиденко, завдяки якому на Чернігівщині відбуваються якісні децентралізаційні зрушення, побував на одній з найбільших дільниць Козельця, яка знаходиться у районному будинку культури.

«Проблем в Україні дуже багато. Завжди ми впираємося в кошти. Економічна децентралізація свої результати дала. Я думаю, що і Козелецьку громаду це очікує», — народний депутат України Валерій Давиденко.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button