Кримінал

Чоловіка, який вчинив стрілянину на Рокоссовського, затримано

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом хуліганських дій у приміщенні національної лотереї «Золотий кубок».

Наразі встановлено, що 21.08.2018 о 00 год. 58 хв. через канал «102» надійшло повідомлення про те, що до приміщення національної лотереї «Золотий кубок», розташованого на вул. Рокоссовського, 42а, в м. Чернігові, увійшов невідомий чоловік з предметом, зовні схожим на автомат, і вистрелив у стіну. Поранених немає.

На місці події виявлено жителя м. Чернігова, 1971 р. н., який при собі мав 27 предметів, схожих на патрони з магазином, а також предмет, зовні схожий на карабін М4, дозвіл на зброю і 3 гільзи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрілянина в Ріпках: молодики дебоширили у кафе

Чоловік, який вчинив стрілянину, пояснив, що прийшов до приміщення національної лотереї «Золотий кубок» виявити своє невдоволення роботою грального закладу.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України.

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. Упродовж 24 годин Чернігівська місцева прокуратура повідомить цій особі про підозру.

Джерело: Чернігівська місцева прокуратура

Фото — «Чернігів Оперативний»

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. А с какого перепугу национальная лотерея работает о 00 год. 58 хв? А за шум после 23.00, прокуратура не хочет открыть уголовное дело? Игра в одни ворота. Правильно и сделал парень,с мудаками только так и надо,по другому не поймут.

  2. А чего б «місцевій прокуратурі» не «повідомить про підозру» національной лотерее про незаконную деятельность, и шум после 22:00?! А чего б патрульной полиции не заняться алкашней всякой которая шумит по ночам под окнами, чтобы нормальным людям не приходилось идти на радикальные методы как в этом эпизоде? Ваша бездеятельность привела к этому происшествию. Отпустите человека и начните следить за порядком. Все дворы кишат алкашнёй, скоро сам стрелять начну.

Back to top button