Кримінал

На Чернігівщині у полі навантажувач наїхав на чоловіка, той у реанімації

До Куликівського відділу поліції 28 вересня надійшло повідомлення про те, що до Чернігівської обласної лікарні доставлено 47-річного мешканця села Авдіївка з діагнозом «забій правої стегнової кістки, перелом верхньої третини правого стегна».

Про це ЧЕline повідомило власне джерело.

Потерпілий працює інженером з охорони праці, агрономом на підприємстві «Егрес-агро», та, як пояснив медперсоналу, тілесні ушкодження отримав близько 12:40 на роботі в селі Горбове внаслідок наїзду трактора.

Виїздом слідчо-оперативної групи було встановлено, що 28.09.2016 о 12:30 21-річний житель села Горбове, який працює на підприємстві «УкрАгроІнвестСервіс», перебуваючи на полі поміж селом Горбове та селом Виблі Куликівського району, керуючи транспортним засобом типу навантажувач телескопічний, здійснив наїзд задньою частиною вказаного транспортного засобу на потерпілого.

Унаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої травми тазу, закритого вивиху правого стегна, гострого стегнового підколінно-гомілкового плеботромбозу та був доставлений до реанімаційного відділення Чернігівської обласної лікарні.

За даним фактом працівниками поліції відкрите кримінальне провадження. Проводиться перевірка.

Ще статті по темі

Back to top button