Кримінал

Патрульні Чернігова затримали заповзятливого наркоторговця (Фото)

21 січня приблизно о 1-й ночі під час перевірки інформації про незаконне перевезення наркотичних засобів патрульні на одній із вулиць міста зупинили автомобіль ВАЗ-2101.

За отриманою інформацією, чернігівець, який уже потрапляв у поле зору правоохоронців за незаконний обіг наркотичних засобів, має пересуватися на автомобілі саме цієї марки.

Громадянин, щодо якого надійшла інформація, перебував у салоні машини. Під час спілкування з патрульними чоловік помітно нервував і не випускав із рук невеликий портфель.

Пояснивши причину зупинки автомобіля, правоохоронці запропонували громадянину відкрити портфель. Коли чоловік його таки відкрив, патрульні побачили там два поліетиленові пакетики з гранульованою речовиною білого та жовтого кольору, а також дві картонні коробки з реквізитами однієї з компаній експрес пошти.

На прохання патрульних чоловік відкрив і їх. З’ясувалося, що в них знаходяться пляшки з прозорою речовиною та пакети з гранульованою речовиною.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу й співробітника Управління протидії наркозлочинності. Оглянувши вміст картонних коробок і поліетиленових пакетів, поліцейські дійшли висновку, що ці речовини можуть використовуватися для виготовлення наркотичних речовин.

Для підтвердження або спростування підозр усі речовини вилучили для проведення експертиз.

Джерело: Патрульна поліція Чернігова

 

Ще статті по темі

Back to top button