Кримінал

Поліція затримала в Ніжині підозрюваного у жорстокому вбивстві

12 січня до чергової частини Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області надійшов виклик – на території одного з фермерських господарств виявили тіло 30-річного охоронця з явними ознаками насильницької смерті.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Ніжинського відділу поліції та керівництво Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Згідно з результатами судмедекспертизи, смерть чоловіка настала внаслідок забою головного мозку та відкритої черепно-мозкової травми з множинними переломами кісток черепа і обличчя.

Кілька днів правоохоронці працювали над розкриттям злочину в посиленому режимі. 17 січня підозрюваного у вбивстві поліція затримала, ним виявився 24-річний місцевий мешканець. Встановлено, що на територію фермерського господарства він проник з корисливих мотивів, маючи умисел на заволодіння чужим майном.

Чоловік наніс охоронцю удари сокирою по голові, після чого потрапив до приміщення цеху напівфабрикатів, де заволодів 800 гривнями та втік.

Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених частиною 4 статті 187 (розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень), пунктом 6 частини 2 статті 115 (умисне вбивство з корисливих мотивів) Кримінального кодексу України та затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому загрожує від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button