Культура

У Чернігові відбудеться гранд-фінал XII Національного конкурсу краси «Княгиня України»

Гранд-фінал XII Національного конкурсу краси «Княгиня України» відбудеться в Чернігові 23 грудня 2017 року в обласному драмтеатрі ім.Т.Шевченка.

«Як не в древньому місті, схили якого пам’ятають і ті давні часи, і тих князів та княгинь, які творили історію нашої неньки України. Адже саме славетний Чернігів протягом століть був центром одного з найбільших князівств Київської Русі», – неодноразово підкреслював генеральний продюсер Олександр ГЛАВАЦЬКИЙ про власний вибір міста для проведення конкурсу. І це стає вже доброю традицією!

Здобути перемогу в конкурсі дівчатам буде не легко. Потрібна не лише краса, а й розум, ерудиція, витонченість, шарм, характер, харизма, сила волі і грація. Саме цими якостями відзначалися давньоруські княгині, саме такі якості притаманні нашим сучасним жінкам, які вже досягли успіху у кар’єрі та особистому житті і саме вони будуть необхідні учасницям для перемоги 23 грудня.

kniaginia-2017_A2-NEW

Національний конкурс краси «Княгиня України» — один з небагатьох, участь в якому абсолютно безкоштовна для учасниць. Одні з головних умов для конкурсанток – мати українське громадянство, обов’язково володіти державною мовою і бути патріоткою своєї країни, бо переможниця конкурсу — це представниця України на міжнародному Олімпі серед красунь всього світу і вся країна має пишатися своєю Княгинею!

Ведучим, як завжди, буде незрівнянний шоумен Діма КОЛЯДЕНКО. Розчулять душі своїми патріотичними піснями Народні артисти України Тарас ПЕТРИНЕНКО та Тетяна ГОРОБЕЦЬ, а свій запал покажуть талановиті співаки Андрій ОСАДЧУК (OSADCHUK) і KISHE, юна зірочка ГЕЙЗЕР (GEIZER) та чарівна Ольга ПЕЧКО з балетом «Екватор».

петриненко

На глядачів чекає магічна феєрія свята – неперевершені виходи вродливих дівчат у футболках з логотипом конкурсу, гарячий вихід у купальниках, а також у вечірніх та весільних сукнях від RICCA SPOSA.

В рамках конкурсних програм відбудеться показ авторської колекції суконь з ручним розписом за мотивами українського народного мистецтва відомої талановитої художниці-дизайнера з Харкова Олесі ВАКУЛЕНКО.

Олеся_Вакуленко

Варто зазначити, що учасниці конкурсу будуть безкоштовно забезпечені всім необхідним для участі.

Над яскравими образами красунь будуть працювати професіонали з авторської студії макіяжу Валентини ПЛОТНІЦЬКОЇ та найкращі майстрині-перукарі під чутким керівництвом Людмили АВРАМЕНКО.

Інформаційні партнери: Телеканал «1+1», Національна суспільна телерадіокомпанія України, Телерадіоагенство «Новий Чернігів», Телеканал «Дитинець», «УНІАН», Чернігівська Медіа Група «CMG», журнал «BOOM», газета «Чернігівські відомості», газета «Деснянська правда», газета «Деснянка», газета «7 Дней», газета «Весть»,; інтернет-видання: «Європейська Україна», «Високий вал», «Свобода.ФМ», «Біла хата», «Суспільний кореспондент», «Сіверщина», «Anoncer», «Чернігівський Формат», «Час Чернігівський», Gorod.cn.ua, «ЧеЛайн» та інші.

Бренд-партнер: інформаційно-розважальний портал «Раскачаем».

Ексклюзивний продаж квитків на CONCERT.UA

КВИТКИ ТАКОЖ МОЖНА ПРИДБАТИ В КАСІ ДРАМТЕАТРУ від 60 до 250 грн!

тел.: (0462) 77-44-80 (з 11:00 до 19:00, окрім понеділка), 931-821, 675-280.

Ще статті по темі

Back to top button