Економіка

Медзаклади Чернігівщини доукомплектують ліками та обладненням, — Держрезерв

Державне агентство резерву України відпустить по балансовій вартості медичним закладам Вінницької та Чернігівської областей вироби медичного призначення на загальну суму більше 594 тис. гривень.

Про це ЧEline повідомили у Державному агентстві резерву України.

Заклади охорони здоров’я будуть доукомплектовані розброньованими матеріальними цінностями мобілізаційного резерву, що до цього часу зберігалися на складах баз спеціального медичного постачання обласних рад.

Про це досягнуто згоди між головою Державного агентства резерву України Вадимом Мосійчуком та головами зазначених облдержадміністрацій.

«Ми вже мали позитивний досвід подібної  передачі медичних виробів лікарням Донецької області, тому впевнений, що і цього разу така ініціатива буде успішною. Стоїмо і далі на позиції передачі цінностей мобілізаційного резерву місцевим громадам. Для цього зараз ведемо переговори із іншими областями», — говорить Вадим Мосійчук.

Такий крок, на його думку, по-перше, допоможе поповнити запаси медзакладів, а по-друге, зменшить подальші витрати бюджету на утримання розброньованих товарів медичного призначення.

Ще статті по темі

Back to top button