Політика

Форум переможців: політичний лідер регіону йде на вибори (Відео)

*Актуально

Такі зали в Чернігові зазвичай збирає приїзд зірок, але сьогодні наше місто відвідали не зірки всеукраїнської естради. Центральний театр міста приймав гостей з усіх куточків нашої області. Адже один з лідерів майбутніх виборів в громади 29 жовтня політична партія «Наш край» проводила обласний Форум щоб підтримати своїх кандидатів.

«Думаю ми на цьому Форумі ми зробимо посил як кандидатам в депутати чи голови громад, так і безпартійним депутатам, про те, що ми готові співпрацювати . На засадах справедливості, засадах реформування України, громад, сіл, селищ», — Ольга Чередник, голова Чернігівської обласної організації політичної партії «Наш край», депутат Чернігівської обласної ради.

На Форум завітав і співголова партії Олександр Мазурчак, який стояв у витоків цієї молодої політичної організації, створеної тільки два роки тому. Саме з бажанням прищепити любов до рідного краю та об’єднати людей, які готові боротись за свою землю створилась ця партія.

«Партія «Наш Край» відрізняється місцевим патріотизмом. Це закладено і в її назві. Це любов до рідного краю, до України. Члени партії не просто люблять Україну, вдягнувши вишиванки і розмовляючи українською мовою. Члени нашої партії це ті люди, які вміють працювати», — Олександр Мазурчак, голова центрального виконавчого комітету політичної партії «Наш край».

Народний депутат України від партії «Наш край» Сергій Шахов приїхав привітати однопартійців та своїм прикладом надихнути, як можна боротись і здобувати перемоги, навіть в умовах напівзруйнованої Луганщини, від якої він балотувався.

«Окупована територія сьогодні вся в сльозах. Страх і жах поселились там, руїна та беззаконня в наших містах. Але ми повинні боротися. Я ніколи не був ні в якій партії, не вірив політикам. Але прийшов час», — Сергій Шахов, народний депутат України («Наш край»).

Саме партія «Наш край» попри свою молодість і фактично відсутність у виконавчій владі, наперекір місцевим чиновникам, змогла через діалог з громадою протиснути реформу децентралізації, котра сьогодні є найуспішнішою реформою в країні.

«Я переконаний, що децентралізація, яка вже дала перші плоди, вона й далі буде продовжуватись і дасть змогу розвиватися громадам», — Олександр Соколов, депутат Чернігівської міської ради («Наш край»).

Партія ставить перед собою цілі на наступних парламентських виборах отримати підтримку громад і створити власну фракцію у Верховній Раді. Таким чином отримати реальну можливість впливати на зміни в державі. Форум завершили святковим концертом, чернігівські виконавці порадували гостей з області українськими патріотичними мотивами.

Ще статті по темі

Back to top button