Політика

У Городні планують оновити дендропарк у центрі міста

*Актуально

У Городні Чернігівської області фракція «Наш край» ініціювала відновлення дендропарку в центрі міста. Як повідомив керівник фракції Ігор Романенко, відповідне звернення прийняте під час чергової сесії міськради.

За його словами, дендропарк у центральній частині Городні зараз перебуває в занедбаному стані, тому депутати «Нашого краю» виступили з ініціативою виготовити проектно-кошторисну документацію відновлення дендропарку.

«Ми будемо контролювати цей процес і дбати про те, аби не тільки був виготовлений проект, а й виділені кошти на його реалізацію», – сказав Ігор Романенко.

Він також зазначив, що важливим питанням сесії Городнянської міської ради стало звернення до прем’єр-міністра України та міністра освіти щодо збільшення освітньої субвенції на виплату надбавок вчителям за престижність праці. Ігор Романенко наголосив, що досвід вирішення цього питання в обласному центрі Чернігівщини є успішним, а тому представники політичної сили у громадах області теж ініціюють аналогічні звернення.

«Наш край» на Чернігівщині відстоює право освітян мати гідні заробітні плати, категорично виступає проти збідніння людей, адже від цього залежить не лише майбутнє нашої держави, а й майбутнє кожного з нас», – пояснив він.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button